27. junij 2019

Predpražniki po meri za dober prvi vtis

Prvi vtis, ki ga dobimo, ko vstopimo v nek prostor prvič, je pomemben. Na nas vplivajo tako videz, vonj, temperatura in občutek sprejetosti. S kvalitetnim predpražnikom, ki je dovolj velik, mehak, privlačnih barv in opremljen z logotipom ali napisom podjetja, kamor smo vstopili, postane element tihega oglaševanja. V strankah in potencialnih poslovnih partnerjih vzbudi občutek zaupanja in naklonjenosti.

 

V nekaterih industrijskih obratih predpražniki opravljajo bolj garaško delo. Izdelani so iz gume, negorljivih materialov ali prevlečeni s posebnimi antimikrobnimi sredstvi, so podlaga na delovnih mestih, kjer je umazanije več in je bolj specifična. V gostinskih obratih, mesnicah, klavnicah ali ribarnicah, morajo predpražniki ustrezati tudi predpisanim higienskim standardom.

 

Kvalitetno izdelan predpražnik ima na spodnjem delu gumijasto podlago, ki ga dobro pričvrščuje v tla in preprečuje morebitne zdrse ali padce zaradi uvihanih robov predpražnika. Le tak predpražnik je varen za uporabo, trpežen, hkrati pa prostor naredi lep in urejen.

 

Predpražnik z logotipom ob vhodnih vratih vašega podjetja deluje kot dobra nezavedna izkušnja, ki jo obiskovalci dobijo ob vstopu v prostor. Na predpražniku je lahko vdelan tudi napis ali slogan podjetja, če pa želite poiskati praktično alternativo obnovi predprostorov, je nalašč za to design predpražnik, izdelan z vzorci, barvami in merami po željah naročnika.

 

predpražnik po meri