28. avgust 2018

Predelava vozila oziroma avtomobila na plin z garancijo

Predelava vozila na plin postaja vse bolj uveljavljen način, kako v kratkem času veliko prihraniti pri stroških goriva. Zaradi svoje ekonomičnosti postajajo vozila na plin vse bolj uveljavljena pogonska tehnologija, avtoplin pa se uveljavlja kot najbolj pomembna in resna konkurenca klasičnim gorivom. Veliko je razlogov, zakaj je predelava vozila na plin tako priljubljena, najbolj pomemben z vidika potrošnika pa je zagotovo finančni vidik. Predelava na plin omogoča velike prihranke, prav tako pa so predelana vozila okolju prijaznejša, bolj varna in imajo izboljšano vozno dinamiko. Avtoplin pozitivno vpliva na vse dele motorja vašega avtomobila, avtoplinski sistem pa je popolnoma varen, saj je opremljen tudi z varnostnim ventilom, ki se, ko ugasnemo motor, samodejno zapre in motor je spet pripravljen na pogon z bencinom. Predelava avtomobila pri nas poteka hitro in natančno, opravimo pa jo v kratkem času. Predelava avta zajema različne posege v motor avtomobila, po predelavi pa imate možnost izbire med dvema gorivoma, saj je kljub predelavi ohranjena avtonomija pogonskih goriv. Na naše storitve in vgrajen plinski sistem pri predelavi pa vam nudimo ugodno financiranje in garancijo.


Prednosti predelave vozila na avtoplin

Predelava vozila oziroma predelava avtomobila ponuja številne prednosti, za potrošnika pa je zagotovo najbolj stimulativen faktor pri odločitvi za avtoplinski sistem v vozilu razlika v ceni med avtoplinom in bencinom. Cena avtoplina je veliko nižja in odločitev za predelavo prinaša vozniku direktni prihranek, ki se giblje med 45 in 55 %. Še ena od prednosti predelave je, da avtoplin s čistim izgorevanjem ugodno vpliva na motor vozila oziroma vpliva na manjšo obrabo mehanskih delov motorja. Prav tako pa se podaljša življenjska doba motornega olja, saj se z avtoplinom ne meša kakor bencin. Poleg tega ima tudi ostale pozitivne vplive na dele avtomobila, saj podaljša življenjsko dobo izpušnemu sistemu, umiri tek motorja itd. Pomemben faktor pri odločitvi za avtoplin je tudi ekologija. Avtoplin je okolju veliko bolj prijazno pogonsko gorivo, pa tudi cena zavarovanja za predelano vozilo je manjša. Znano je, da uporaba avtoplinov močno znižuje emisijo škodljivih plinov v okolje. Z uporabo avtoplina se zniža dušikov oksid kar do 34 %, ogljikov dioksid do 15 %, ogljikov monoksid do 50 % in smog do 40 %. Prav tako pa nima skoraj nič emisij ogljikovodikov, žveplovega dioksida in ostalih toksinov.

 

Predelava vozila in obraba ventilov


Pri nas se predelava avtomobila izplača

Podjetje Plineks d. o. o. je prvo podjetje na trgu, kjer vam pripravimo posebno ponudbo, po kateri se predelava vozila na avtoplinski sistem obročno poplača sama, zato bo to investicija, ki se vam bo zelo izplačala. Na certificiranem servisu vam lahko predstavimo prezentacijo, ponujamo pa vam servis in kakovostno vgradnjo avtoplinskih sistemov različnih uveljavljenih proizvajalcev z garancijo. Odlična novica za vas pa je, da vam za vgrajen avtoplinski sistem izdelamo tudi vso potrebno dokumentacijo. Pohvalimo se lahko s podatkom, da edini na tržišču uporabljamo aditiv V-Lube za zaščito sesalnih in izpušnih ventilov po predelavi na plin.


Predelava vozila z lastnim avtoplinskim sistemom

Poleg avtoplinskih sistemov različnih proizvajalcev (Landi Renzo, Zavoli, Emer, Omvl, Tartarini, Prince, E-Gas, Romano, KME, BRC, Mimgas, Stargas, Ac, AGC itd.) predelava vozila zajema tudi vgradnjo našega lastnega profesionalnega sistema PlineksPro, ki je zaščiten s patenti. Predelava avtomobila vedno vključuje tehten razmislek o tem, kateri sistem je najboljši za vaše vozilo. Zato strankam vedno ustrezno svetujemo in priporočamo sistem, ki je za posamezen avto najbolj primeren. Kakovostna predelava na plin in garancija sistema osem let brez omejitve kilometrov (garancija na delo pa je pri vsakem tipu sistema najmanj sedem let) – vse to je zagotovilo, da bo predelava avta pri nas izvedena kakovostno, ustrezno in profesionalno. V času vgradnje pa vam nudimo tudi možnost brezplačnega nadomestnega vozila.

 

predelava avtomobila na plin


Zakaj se odločiti za predelavo avta pri nas?

Kar nekaj je ponudnikov predelave avtomobilov, le malokdo pa se lahko pohvali s številnimi certifikati kakovosti in uspehi kakor mi. Smo podjetje z največ predelanimi vozili in izkušnjami, na področju predelave na plin imamo celo svojo lastno raziskovalno ekipo. Z našo pomočjo lahko stroške goriva zmanjšate tudi do 50 %, saj predelava avtomobila obsega vgradnjo najboljših avtoplinskih sistemov. Prihranite pa lahko tudi pri stroških investicije, saj lahko pridobite tudi 800 eurov subvencije pri vgradnji. Avtoplin bo ugodno vplival tudi na vaše vozilo, saj se z njegovo pomočjo tudi za 35 % podaljša življenjska doba motorja, povzroča tišje in mirnejše delovanje motorja, prav tako pa podvoji življenjsko dobo katalizatorja.


Avtoplin postaja resna konkurenca ostalim pogonskim gorivom

Podatki kažejo, da se vse več ljudi odloča za vgradnjo plinskih sistemov v svoja vozila, zato lahko rečemo, da postaja avtoplin resna konkurenca bencinskemu in dizelskemu pogonu. Predelava vozila ponuja ogromno: prihranki so veliki, tehnologija je uporabniku prijazna, polnjenje avtomobila pa je možno na številnih lokacijah po Sloveniji. Cena predelave avtomobila je odvisna od izbranega sistema, povrne pa se v zelo kratkem času. Prihranek si lahko izračunate tudi na naši spletni strani, kjer so vam na voljo obrazci. Predelava vozila je hitra in enostavna, s tehničnega vidika zelo preprosta, in ne zahteva prav nobene mehanske predelave na motorju.