12. oktober 2018

Povezovalni trak, pp in kovinski trak za povezovanje ter ostala ponudba trakov

Povezovalni trak je le del bogatega prodajnega asortimaja, ki vam ga ponujamo po konkurenčni in ugodni ceni. Kot že samo ime pove, so povezovalni trakovi namenjeni temu, da povežejo določene kose blaga ali tovora in jih na tak način zaščitijo med prevozom. Prav tako pa je trak odličen pripomoček, če želite več kosov povezati v eno enoto. V naši ponudbi so na voljo različni povezovalni trakovi. Cena trakov, povezovalnih, lepilnih in ostalih, je pri nas konkurenčna, izbira pa velika. Med drugim imamo v ponudi tudi pp trak za povezovanje, kovinski trak za povezovanje, povezovalni trak za tovor in še mnogo več. Celotna ponudba je dostopna na spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini želeno blago oziroma proizvode naročite v le nekaj preprostih in hitrih korakih. Mi pa se bomo potrudili, da bo naročeno v čim krajšem času na vašem naslovu.

 

Trak naj bo kakovosten in trpežen

Ker je ponudba embalažnega materiala na trgu kar velika, je včasih težko presoditi, kdo ponuja zares kakovosten material. Pri izbiri povezovalnih trakov je zato posebno pozornost potrebno posvetiti prav kvaliteti, in ne toliko ceni. Povezovalni trak je zelo uporaben v različnih industrijah, kot na primer v lesni, kovinski, papirni ali betonski industriji. Vendar pa lahko povezovalni trak močno olajša tudi marsikatero delo doma, zato je priporočljivo, da takšen trak nabavite tudi za domačo delavnico. Velikokrat se namreč zgodi, da morate kose povezati med seboj ali pa zavarovati tovor na prikolici ali v kombiju. Za takšne primere potrebujete kakovosten pp trak za povezovanje ali kateri koli drugi tekstilni povezovalni trak, ki bo omogočal varen in zanesljiv transport.

 

Povezovalni trak za tovor

 

Pestra ponudba pakirnega materiala

V podjetju Avto Minjon d. o. o. se ukvarjamo s prodajo kakovostne dodatne opreme in rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila. Naša ponudba vključuje tudi različne stroje, novost v našem prodajnem programu pa je kakovosten pakirni material. V vseh letih našega delovanja in poslovanja stalno nadgrajujemo svoje znanje in povečujemo obseg poslovanja. Prav zato smo se v zadnjih letih posvetili tudi prodaji različnih izdelkov za potrebe industrije. V podjetju smo zaposleni strokovnjaki, ki se na svoje delo dobro spoznamo, zato vam bomo znali tudi ustrezno svetovati pri izbiri primernega izdelka. Zadovoljstvo strank nam je najbolj pomembno, zato se trudimo, da so naše storitve vedno kakovostne. Če potrebujete kakovosten pakirni material, lepilne trakove, kovinski trak za povezovanje ali maskirne trakove, nas obiščite. Prepričani smo, da boste pri nas našli to, kar potrebujete.


Povezovalni, lepilni in ostali trakovi

Med embalažni material smo uvrstili različne lepilne in ostale trakove, ki so nepogrešljivi pri pakiranju in transportu različnega blaga. Med embalažni material spadajo tudi maskirni lepilni trakovi, ki so vem, kakor tudi ostali povezovalni trakovi, na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Tudi tekstilni trakovi so del naše ponudbe. Pp trak za povezovanje je poliestrski trak, ki je izdelan iz kakovostnih vlaken, preko katerih je nanešena plast polipropilena. Ta trak je zelo močan in lahek, neobčutljiv na vodo, ne rjavi in ne poškoduje robov. Gre za odličen povezovalni trak, ki izredno dobro prenaša tresljaje. Tudi kovinski trak je kakovosten, vendar je pp trak cenejši in bolj enostaven za uporabo. Povezovalni trakovi iz naše ponudbe se lahko pohvalijo u visoko togostjo, malo deformacijo, trakovi se vračajo na enako dolžino, zagotovljena je varnost in kvalitetni transportni pogoji. Odlična novica pa je tudi, da so odporni na vlago in UV žarke. Na voljo pa so vam tudi pet povezovalni trakovi, ki so narejeni iz polietilena, namenjeni pa so povezovanju težkega tovora, kot so na primer cevi, les in kartonske škatle. Če vas zanima cena povezovalnih trakov, lahko informacijo o njej poiščete na spletu ali pa nas obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.

 

cena povezovalnih trakov za tovor

Kakšen naj bo povezovalni trak za tovor?

Verjetno se strinjate, da mora biti med prevozom tovora le-ta dobro zaščiten. To lahko storite tudi tako, da ga zavežete s povezovalnimi trakovi. Za povezovanje so odlični tekstilni in pet povezovalni trakovi, ki so zelo priljubljeni in enostavni za uporabo. Imajo veliko natezno moč in so primerni za povezovanje različnih vrst blaga, hkrati pa so neobčutljivi na temperaturne spremembe, kar pomeni, da bodo konstantno enako napeti. Če potrebujete kakovosten povezovalni trak za tovor, potem vas vabimo, da si ga ogledate na naši spletni strani, kjer ga lahko v nekaj kratkih in enostavnih korakih tudi naročite.


Najboljša ponudba daleč naokrog

Ker nam je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, je naša ponudba zares kakovostna. Povezovalni trakovi (cena je ugodna) in ostali pakirni material so vam na voljo v različnih dimenzijah, barvah in izvedbah. Na voljo pa so tudi priročni pripomočki, ki vam bodo olajšali delo s trakovi. Naša ponudba je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da boste pri nas dobili to, kar potrebujete.