Potovati pomeni videti dlje

25. september 2019

Potovanja z letalom

 

Potovati pomeni spoznavati svet na drugačen način, videti dlje in kar je najpomembneje, razumeti. Potovanja človeka spremenijo, razširijo njegov zorni kot, da postane svetovljan. Če je poletje za potovanja pogosto prevroče in predrago, je jesen s prijaznejšimi temperaturami in manj gneče, pravšnja za nabiranje potovalnih kilometrov.

Jeseni se odpravite na potovanje z avtobusom ali letalom, z vlakom, avtomobilom, motorjem ali celo – s kolesom. Če si želite potovanje začiniti tudi z zabavnimi dogodki, je prav za vas zasnovan program potovanja Zaključek poletja s poskočnimi muzikanti, ki traja ves konec tedna, s prijetno družbo pa potujete v poznopoletni Neum, v BiH.

Še vedno so aktualna poletna potepanja po Hrvaški, potovanje v Istro, na Kvarner ali v Dalmacijo, lahko popestrite z gurmansko ponudbo lokalnih restavracij in si privoščite pravo kulinarično potovanje.

Vsa družina bo vesela oktobrskega potovanja v zabaviščni park Gardaland. Največji zabaviščni park v Italiji je pravo doživetje za velike in male, jesenski čas pa pomeni manj turistov in manj čakanja na najbolj zabavne atrakcije v parku.

Oktobrska potovanja so rezervirana tudi za bolj eksotične destinacije. Kuba, Mehika, Sejšeli in Bahami – vse, kar ste si želeli ogledati, pa do danes še ni prišlo na vrsto. Letošnji oktober je čas za potovanje po vaši meri.