14. januar 2020

Poročni prstani in eleganten poročni nakit

Poročni prstani Zlatarskega ateljeja Mengeš so pravo umetniško delo, vedno edinstveni. Naročite jih lahko po lastni zamisli oziroma idejah ali pa jih izberete v ateljeju. Ponujamo veliko različnih materialov in dragih kamnov, ki vam pričarajo čudovit poročni nakit za vse življenje. Unikatni poročni prstani bodo čudovita popotnica v skupno življenje, ki si ga bosta prav tako krojila po svoje. Na voljo so zlati poročni prstani in srebrni poročni prstani, tako da vsakdo lahko najde nekaj primernega za svoje ideje in dosegljivi budžet. Naj bodo prstani, simboli večne ljubezni in zvestobe, zares čudoviti in po vašem okusu. Obiščite nas in nam zaupajte svoje zamisli.

poročni prstan Atelje

Zakaj izbrati unikatne poročne prstane

Industrijski poročni nakit iz raznih trgovin se nikakor ne more primerjati z unikatnimi poročnimi prstani. V naši zlatarni je vsako naročilo ročno izdelano, iz kakovostnih in obstojnih materialov ter njihovih kombinacij. Ljubezen do žlahtnih kovin nas vodi do vedno novih in novih izdelkov, ki so vedno zanimivi, posebni in prilagojeni stranki. Ljudje smo si različni, vsak par je zgodba zase in zato je prav, da vsakdo dobi poročne prstane, ki so mu pisani na kožo. Nekateri radi sledijo zgolj trendom in vse počnejo tako, kot to počnejo drugi, pri nas pa poskrbimo tudi za vse, ki svojo edinstvenost želijo izraziti še s poročnim nakitom. Unikatni poročni prstani bodo za vedno samo vajini, del vajine zveze in spomin na najlepši dan vajinega skupnega življenja. Nanje boste še posebej ponosni in jih boste z največjim veseljem pokazali tudi čez deset ali dvajset let.

 

Čudoviti zlati poročni prstani

Zlati poročni prstani še vedno kraljujejo med mladoporočenci, so najbolj pogosta izbira. A danes je ponudba veliko širša od klasičnega rumenega zlata, na katerega so prisegali v preteklosti. Tudi pri poročnih prstanih velja, da je pravil čedalje manj in da je meja samo še naša domišljija. Poleg rumenega se veliko uporablja tudi belo zlato, ki je zelo priljubljeno in se lepo prilega različnim stilom oblačenja. Še vedno je tudi zelo svečano. Za poseben vtis pa lahko izberete tudi rdeče zlato. Gre za zlitino zlata in bakra, katere rezultat je čudovit rdečkast barvni odtenek. Različne vrste zlata lahko med seboj tudi kombinirate in si pričarate sebi najljubšo kombinacijo. Naj vas ne ustavi to, kar nosijo drugi - poročni prstani naj bodo odraz vaše osebnosti in življenjskega sloga. Tako se jih ne boste nikoli naveličali.

 

Tudi srebrni poročni prstani so dobra izbiraporočni prstan srebro

Če želite, so lahko vaši poročni prstani tudi srebrni. So bolj cenovno ugodni, a še vedno lahko zelo unikatni. Srebro simbolizira čistost in je zato še kako primerno za poročne zaobljube. Srebrni poročni prstani so čedalje bolj priljubljeni, odlična izbira za tiste, ki se jim dopade belo zlato, a si ga ne morejo privoščiti. Zaupajte nam svoje želje in predlagali vam bomo različne čudovite alternative. Čedalje bolj modni so tudi prstani iz plemenitega jekla, na voljo v različnih odtenkih. Gre za zelo obstojen poročni nakit, ki ima lahko visoki sijaj ali pa mat izvedbo. Material je zelo primeren za občutljivo kožo, saj ne povzroča alergij. Lahko ga kombinirate z zlatom, srebrom ali titanom.

 

Poročne prstane si pri nas lahko izdelate sami

V Zlatarskem ateljeju Mengeš ponujamo tudi prav posebno izkušnjo, kjer si par poročne prstane lahko izdela sam. Gre za posebno enodnevno delavnico, kjer si sami izberete obliko, materiale in površinsko obdelavo. Čudovit romantični dogodek, ki vaju še bolj poveže in za vedno ostane v lepem spominu. Poročna prstana bosta tako imela še večjo vrednost. Na delavnici bo seveda prisoten strokovnjak, ki vaju bo vodil, vama svetoval in pomagal. Po želji vam prstane tudi graviramo in dodamo žlahtne kamne. Javita se, če je to nekaj, kar bi vaju zanimalo, obljubljamo, da gre res za poseben dogodek.

enodnevne delavnice izdelave prstana

Ne pozabite tudi na ostali poročni nakit

Poročni prstani pa niso edina lepa stvar, ki jo mladoporočenca nosita na svoj posebni dan. Poročni nakit obsega tudi druge izdelke, s katerimi polepšamo videz in poročno obleko. Za dame tako ponujamo tudi lepe zapestnice in ogrlice, pa tudi uhane, seveda pa so dobrodošli tudi bodoči ženini. Skupaj bomo poskrbeli, da bosta oba zasijala v najboljši luči in poskrbela, da bo pozornost cel dan samo na vama. Izbirata lahko med svetlim in temnim nakitom, na voljo pa je tudi diamantni nakit in pa posebna "ledena kolekcija". Veliko modelov poročnega nakita si lahko ogledate kar na naši spletni strani, da dobite prvi občutek, seveda pa vas najlepše vabimo, da pridete v naš atelje v Mengšu, kjer vas bomo prijazno popeljali prek naše ponudbe in vam svetovali pri izbiri poročnih prstanov in poročnega nakita. Oglasijo se lahko tudi priče, ki želijo navdušiti s svojo izbiro nakita. Se že veselimo ustvarjanja z vami.