Pohodniški nahrbtnik je vsestransko darilo

15. januar 2020

Prav zaradi svoje vsestranskosti in praktičnosti, je nahrbtnik izvrstno poslovno darilo in promocijski izdelek. Dober nahrbtnik prepoznamo po kakovostnem materialu, trpežnih in oblazinjenih naramnicah, privlačnem videzu, primerni prostornini in dodatnih shranjevalnih žepkih. Praktični nahrbtnik je uporaben prav vsak dan. Nekaj modelov nahrbtnikov je zasnovanih tako, da se jih lahko nosi na več načinov. Model potovalka – nahrbtnik, recimo, nosimo v roki in na rami, nekaterim modelom so dodana tudi kolesca. Ti modeli so še posebej dobrodošli, kadar moramo nositi težje stvari, ki sicer obremenjujejo hrbtenico. Med široko ponudbo nahrbtnikov kot promocijski izdelek, so na voljo tudi manjši zložljivi nahrbtniki, ki se preprosto pospravijo v žep in jih lahko uporabljamo za hrambo copat ali lažjih predmetov.

Ker smo Slovenci znani kot ljubitelji hribov, je pohodniški nahrbtnik poslovno darilo, ki se ga bodo naše stranke in poslovni partnerji, iskreno razveselili. Nahrbtniki so opremljeni z odsevnimi trakovi in na voljo v različnih velikostih. Manjši so primernejši za krajše trekinge, z večjimi pohodniškimi nahrbtniki pa lahko v gorah preživimo tudi nekaj dni.

Ne pozabimo na nahrbtnik ali potovalko diskretno dodati še logotip našega podjetja, da bodo naši poslovni partnerji, stranke in zaposleni, prepoznavnost naše blagovne znamke širili tudi na potovanju, v gorah ali med vsakdanjim nakupovanjem.

nahrbtnik za računalnik