Pogovori z angeli online: sporočila, simboli angelskega sveta, reiki

01. december 2017

Pogovori z angeli vam nudijo pomoč, ki jo potrebujete, v vsakem trenutku. Angeli so povsod okoli nas, le prisluhniti jim morate. Če še ne veste, kako se povezati z angeli in kako razumeti sporočila angelskega sveta, potem ste na pravem mestu. Energijska terapevtka, mojstrica reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka in vedeževalka Dragica vam bo pomagala pri pogovoru z angeli. Vedeževalka Dragica, namreč, razume sporočila angelskega sveta in razlaga simbole angelskega sporočila. Pogovori z angeli potekajo preko angelskih kart, in sicer online. Preko angelskih kart boste dobili jasna sporočila, ki vam jih bo vedeževalka Dragica posredovala takoj. Angelske karte online so torej idealen način, kako se povezati in začeti pogovor z angeli. Pogovori z angeli vam bodo pomagali ugotoviti, da vam angeli v vsakem trenutku nudijo pomoč in oporo, da niste nikoli sami. Vedeževalka Dragica, ki vodi pogovore z angeli, vam bo z veseljem pomagala, da vzpostavite stik z angelskim svetom in da razumete njihova sporočila. Na spletni strani Moč luči si oglejte vse, kar vam ponuja, med drugim tudi angelski reiki, meditacijo z angeli, angelsko sporočilo danes itd

 

angelski reiki in sporočila

Angelski reiki: izboljšajte svoje fizično in psihično počutje s pomočjo angelov

Če še ne veste, kaj je angelski reiki, imamo za vas pripravljen odgovor. Angelski reiki je starodavna tehnika, s pomočjo katere se lahko povežete s kozmično energijo, ki vam bo omogočila, da se boste bolje počutili tako na psihični, kakor tudi na fizični ravni. V času, ko so posamezniki obremenjeni s hitrim tempom življenja in nimajo časa, da bi v sebi poiskali notranji mir, jim angelski reiki pomaga, da pridejo v ravnovesje. Pogovori za angeli vam bodo pomagali, da zopet vzpostavite vez z lastnim bistvom. Angelski reiki uspešno združuje nevidno in vidno, pomaga vam vzpostaviti povezavo z angelskim svetom, zato je pomembno, da je izvajalec, ki izvaja reiki in pogovore z angeli, popolnoma miren, da zna razumeti in brati sporočila in simbole angelov in da nudi veliko ljubezni in modrosti. Če se zanimate za pogovore z angeli in angelski reiki, vam je jasnovidka Danica na voljo tudi online.

Angelske karte in branje sporočil in simbolov angelskega sveta

Angelske karte so namenjene branju sporočil in simbolov, ki nam pomagajo razumeti trenutno stanje, ne pa prerokovanju. Pomagajo nam, da na situacijo pogledamo z drugega zornega kota. Angelske karte pa nam tudi pomagajo, da bolje spoznamo sebe. Izkušen bralec angelskih sporočil in simbolov vam bo znal pravilno predstaviti angelska sporočila, ki so vedno sporočila ljubezni.

 

Pogovori z angeli online