10. avgust 2017

Poceni počitnice za vso družino ali za dva v samem srcu Slovenije

Zavedamo se, da je za dobro počutje in zdravje izrednega pomena, da si privoščimo tudi oddih, zato smo v Termah Topolšica za vas pripravili ugodno ponudbo poceni počitnic za vas in vso družino. V Sloveniji je zares veliko lepih krajev, kjer lahko preživite počitnice, vendar pa nikjer ni tako lepo in spokojno kot pri nas. Prekrasna narava, ki obdaja zdraviliško-turistični kompleks Terme Topolšica vas bo preprosto očarala. Ponudba, za katero smo poskrbeli, pa vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Prepričani smo, da lahko poskrbimo in ugodimo tudi najbolj zahtevnim gostom. Če torej v Sloveniji iščete primeren kraj, kjer bi preživeli poceni počitnice s svojo družino ali v dvoje, vas vabimo, da si ogledate našo ugodno ponudbo in nas obiščete.

 

počitnice za dva

Poceni zimske ali poletne počitnice po ugodnih cenah

Velika prednost naših toplic je, da lahko pri nas preživite tudi zimske počitnice poceni. Poleg zunanjega vodnega parka, kjer obiskovali preživljajo poceni počitnice poleti, je na voljo tudi notranji bazenski kompleks. Če se odločite za poceni zimske počitnice z družino ali , vam zagotavljamo, da vam ne bo dolgčas. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, whirpool in rimske terme bodo poskrbeli, da boste zagotovo našli sprostitev zase. Za aktivno preživljanje poceni poletnih počitnic pa je na voljo vodni park Zora, ki svoja vrata odpre, ko prvi sončni žarki posijejo v dolino Term Topolšica. Atraktiven in sodoben vodni park ponuja zanimive in privlačne termalne vodne površine, prelivajoče se bazene, različne vodne atrakcije in tobogane, ki bodo navdušili tako najmlajše kakor tudi starejše obiskovalce. V akcijski ponudbi imamo poceni poletne počitnice za vso družino. Preživite aktivne in atraktivne poceni počitnice v Sloveniji s pridihom zdravja, narave, domačnosti in aktivnega življenjskega sloga.


Poceni počitnice za dva v najlepšem kraju v Sloveniji

V naši pestri in i ponudbi boste našli tudi poceni počitnice za dva. Če nimate časa, da bi si vzeli več dni za vaš oddih, vas vabimo da si privoščite mini počitnice za dva. Za vas smo namreč pripravili dva izjemno zanimiva in ugodna vikend paketa za dva, kjer boste lahko neskončno uživali in se sprostili ob naši ugodni ponudbi. Na voljo je vikend bombonček Zala in vikend paket Imava se rada. Oba paketa mini počitnic za dva vključujeta dve nočitvi z zajtrkom in večerjo, uživanje v zasebnem wellnessu, masaže, uporabo savn in še mnogo drugega.

 

poceni počitnice