14. junij 2017

peleti najceneje

POCENI LESNI PELETI, KI VAS BODO SEGRELI KADARKOLI

Za najbolj tradicionalen energent za ogrevanje še vedno velja les, ki ponovno pridobiva na veljavi, poleg drv pa na tržišču lahko izbirate tudi med novejšimi izdelki, kot so briketi, sekanci in čedalje bolj priljubljeni lesni peleti. Za vse omenjene energente velja, da so okolju prijazni, njihova cena pa je zelo različna. Tiste, ki bi radi prihranili, bodo zagotovo navdušili naši poceni lesni peleti, saj so njihove cene resnično izjemno ugodne. Še več, pri nas boste lesne pelete dobili po ceni, ki vas bo prepričala, da so med najcenejšimi lesnimi peleti.

  

Po najcenejše lesne pelete še danes

najcenejši lesni peleti

 

Med našo ponudbo poceni lesnih peletov velja še posebej izpostaviti akcijo lesnih peletov, ki vas bo resnično navdušila. Gre za lesne pelete smreke, kjer lahko izbirate med peleti Lesoprodukt in peleti EVJ. 15-kilogramsko pakiranje smrekovih peletov Lesoprodukt stane 4,6 evra, še ugodnejša pa je cena smrekovih peletov EVJ, saj boste za isto količino poceni lesnih peletov odšteli zgolj 3,55 evra. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da so smrekovi peleti EVJ med najcenejšimi lesnimi peleti. Zgrabite torej priložnost in se po svoje najcenejše lesne pelete odpravite še danes. Tako smrekovi peleti Lesoprodukt kot smrekovi peleti EVJ so na zalogi, a glede na to, da gre za resnično poceni lesne pelete oziroma najcenejše lesne pelete, se vam splača pohiteti, da ne ostanete praznih rok.

 

Poceni lesni peleti za vsak žep

 

Energenti so pač danes precejšen strošek vsakega družinskega proračuna, a naši poceni lesni peleti so brez dvoma odlična izbira, ki je ne boste obžalovali, saj boste z nakupom zagotovo privarčevali. Hkrati pa vam bo za odločitev hvaležno tudi okolje. In česa več bi si pravzaprav lahko želeli?