30. julij 2019

 

Kuhinja po meri popolnoma izkoristi namenjeni prostor

Navade in običaji se sicer spreminjajo, vendar pa kuhinja tudi v sodobnem času ohranja svoj pomen, ne glede na to koliko doma v resnici kuhamo. Opremimo jo lahko na številne načine, z malce domišljije se najde rešitev za vsak prostor in vsako družino. Kuhinja po naročilu je narejena popolnoma po naši meri, kar pomeni, da bo v popolnosti zadostila vsem našim željam in potrebam.

Mnogo prodajalcev pohištva svojim strankam ponuja brezplačen pogovor s strokovnim svetovalcem, ki predstavi ponudbo, pripravi pa se tudi 3D izris, ki pomaga pri boljši prostorski predstavi in razumevanju namestitve kuhinjskega pohištva. Naročilo je pametno oddati šele, ko smo z izrisom do potankosti zadovoljni.

Kuhinjski elementi poleg svoje vizualne plati, pripomorejo tudi s funkcionalnostjo pri hrambi najrazličnejših kuhinjskih pripomočkov. Pri njihovem izboru moramo biti pozorni na ustrezne dimenzije, prostor, ki ga imamo zanje na voljo, pa moramo predhodno natančno izmeriti. Mednje spadajo manjše ali večje omarice, predalniki in vse bolj priljubljeni kuhinjski otoki.

Kuhinja z otokom ima naravno razdeljen prostor, saj je tak otok odlično mesto za odlaganje, shranjevanje, kuhanje in pripravo hrane, uporaben pa je tudi za obedovanje. Prvo pravilo takšne kuhinje, je pravilo prostora, kar pomeni da mora biti naša kuhinja, da bi imela otok, dovolj velika, njegove dimenzije pa morajo biti takšne, da je uporaben in dopušča namestitev pomivalnega korita, kuhalne in nekaj delovne površine.

Kuhinja po meri