30. december 2017

Pnevmatski ventil S3C

Pnevmatski ventil (varnostni), vodni, prirobnični krogelni in ostali ventili

Pnevmatski ventil je sestavni del tlačne posode. Naloga pnevmatskega ventila je, da skrbi za urejen dotok tekočin. Poznamo različne vrste pnevmatskih ventilov, prav vsi pa so na voljo tudi v naši spletni trgovini. Podjetje S3C se ukvarja s prodajo najbolj kakovostnih in trpežnih izdelkov iz področja industrijske pnevmatike in hidravlike. V sodelovanju z nemško družbo Landefeld vam zagotavljamo vrhunske izdelke po konkurenčni ceni, poskrbimo pa tudi za izredno hitro dostavo. Na naši spletni strani lahko najdete tudi spletni katalog, kjer si lahko ogledate vse izdelke, ki so v našo ponudbi, vključno s pnevmatskimi ventili, vodnimi ventili, prirobničnimi krogelnimi ventili itd. Ponujamo vam zelo ugodno ceno izdelkov, ki so kakovostni in trpežni. Predstavniki našega podjetja so v stalnem stiku z našimi strankami. Sproti jim predstavljamo novosti na področju pnevmatike in hidravlike ter jim nudimo pomoč pri izbiri ustreznih izdelkov in iskanju tehničnih rešitev. Za vse informacije o izdelkih, cenah in ceniku smo vam na voljo tudi preko telefona.


Pnevmatski varnostni ventil – kakovostni pnevmatski ventili po ugodni ceni

Pnevmatski ventil, pogosto poimenovan tudi pnevmatski varnostni ventil, se uporablja v tlačnih posodah in ureja dotok tekočin. S primernim oziroma ustreznim pnevmatskim varnostnim ventilom lahko prerazporedimo in razbremenimo pritisk in zagotovimo višjo stopnjo varnosti. Izredno kakovostne in cenovno ugodne pnevmatske ventile lahko nabavite tudi v naši spletni trgovini. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in izvedbami, za pomoč pa lahko povprašate tudi nas. Poleg pnevmatskih ventilov pa vam ponujamo različne vodne ventile in ostale ventile, ki se uporabljajo na področju industrijske pnevmatike in hidravlike.


Vodni ventil S3CVodni ventil – izbirajte med različnimi vrstami

Naša ponudba zajema tudi različne vodne ventile, kot so na primer 2/2-potni ali 3/2 potni vodni ventil. Izdelani so lahko iz različnih materialov, na voljo pa so v različnih dimenzijah in številnih izvedbah. V našem katalogu boste prav tako našli tudi elektromagnetni ventil za vodo, ki je nepogrešljiv del marsikaterega aparata, ki ga imamo doma. Nahaja se, na primer, v beli tehniki, kjer regulira dotok vode: v pralnem ali pomivalnem stroju, hladilniku itd. Elektromagnetni ventil za vodo je pri nas dostopen po ugodni ceni, ki pa se razlikuje glede na vrsto, izvedbo in kakovost ventila.


Prirobnični ventil – krogelni ventil za vodno pipo

Del naše ponudbe pnevmatskih in hidravličnih ventilov so tudi prirobnični ventili oziroma prirobnični krogelni ventil za vodno pipo, ki so prav tako kakor pnevmatski na voljo v različnih izvedbah: lahko izberete prirobnični krogelni ventil s polnim pretokom, z zmanjšanim prehodom itd.