22. oktober 2015

Ko so ploščice v kopalnici čudovit vizualni dodatek prostora, veste, da ste jih kupili pri Pilremagu!

 

Ploščice v kopalnici so notranje ploščice, ki jih pri nas dobite po ugodni ceni in v številnih barvah, dimenzijah, trendih, tudi v imitaciji lesa ali kamna. Pri nas vam je na voljo keramika za zunanjo ali notranjo rabo, mozaike, bazenska keramika in druge vrste keramike. Nudimo vam celostno ponudbo keramičnih in porcelanskih ploščic vrhunskih italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev.

 


Ploščice za kopalnicoNa voljo vam je kopalniška keramika za vsak okus

Ploščice za kopalnico so osnova vsake moderne kopalnice, saj z njimi lahko vrhunsko vizualno zaokrožimo vsak prostor in ga s kombinacijo sanitarne keramike spremenimo v prostor sprostitve in udobja. In prav to je želja našega podjetja, da bi vam kopalniška keramika pričarala čarobnost prostora, ki si jo želite v svojem domu. Ploščice v kopalnici so običajno talne, in tudi stenske, saj so v kopalnici hitro mokre tudi stene. Zato jih obvarujemo tako, da jih oblečemo v ploščice za kopalnico, s tem pa lahko prostor še dodatno obarvamo. Vsak si želi toplega doma, mi pa vam ga omogočimo tako, da vam ponudimo ploščice za kopalnico, ki ustvarja takšno vzdušje kot si si ga želite. S pomočjo odličnih strokovnjakov vam pomagamo od začetka od konca načrtovanja kopalnice. Da bo kopalniška keramika v sozvočju z drugo opremo kopalnice poskrbimo tako, da vam izrišemo prostor po vaši izbiri v 3D programu, kamor vrišemo tudi ploščice za kopalnico, s čimer vam omogočimo vpogled v vašo prihodnjo kopalnico. Ploščice v kopalnici si boste tako lahko odlično predstavljali. Pri tem vam nudimo tudi vpogled v kopalniško keramiko v našem salonu, kjer boste ploščice za kopalnico videli v dejanski postavitvi in jih tako lažje izbrali.

 


Ploščice v kopalnici naj bodo živih barv

Da bodo ploščice v kopalnici prišle do izraza, jih izberimo v živih barvah z vzorci, ki pa niso pretirani, saj z izbiro ne želimo prenasičiti prostora, pač pa ga zgolj zaokrožiti. Kopalniški elementi bodo s pravo kopalniško keramiko prišli do izraza, keramika za kopalnice pa bo navdušila vsakega obiskovalca. Ko boste ploščice v kopalnici izbrali, vam jih z veseljem dostavimo na dom in montiramo ter vam s tem prihranimo iskanje drugega izvajalca del. Tako storitve kot keramične ploščice same so pri nas ugodne, cenik pa izveste, če nam na spletni strani pošljete povpraševanje. Naj bo vaša keramika za kopalnice čudovita, keramične ploščice pa hitro in ugodno montirane. Cenik lahko dobite tudi v našem Salonu kopalniške opreme v Grosupljem.