07. julij 2016

Plesišče za različne priložnosti: najem oziroma postavitev plesišča

Plesišče za poroko, zabavo ali druge prireditve zahteva skrbno načrtovanje in postavitev; plesišče je namreč pogosto osrednji dogajalni prostor tovrstnih druženj. Zaupajte postavitev plesišča našemu podjetju Mobilplac in bodite brez skrbi. Postavitev plesišča za vas opravimo profesionalno in v skladu z dogovorjenimi roki ter zahtevami. Upoštevamo vaše želje in vam obenem pomagamo z nasveti glede optimalne izrabe prostora za plesišče. Ponujamo vam cenovno ugoden najem plesišča in druge storitve, denimo najem šotora za poroko oziroma najem šotora za najrazličnejše prireditve.

 

Najem plesišča načrtujte dovolj zgodaj

Dogovor o najemu plesišča v določenem terminu je priporočljivo opraviti karseda zgodaj. Pravočasen najem plesišča omogoča dovolj časa za načrtovanje in upoštevanje vaših specifičnih želja. Ustrezna velikost in postavitev plesišča bosta poskrbeli, da bodo različne dejavnosti na prireditvi potekale neovirano. Pogosta napaka organizatorjev je namreč ta, da prostor, ki jim je na voljo, preveč natrpajo, kar ovira svobodno gibanje gostov. Premišljena razporeditev bo poskrbela, da bodo udeleženci resnično uživali v vseh delih določene prireditve. Naše bogate izkušnje nam omogočajo, da predvidimo potencialne zaplete in jih preprečimo. Plesišče (parket), ki ga bomo pripeljali in postavili za vas, bo povsem varno, poskrbimo pa tudi za razsvetljavo in druge elemente, ki prispevajo k celotnemu vzdušju.

Plesišče

Prepustite nam skrb za nepozabno zabavo

Načrtovanje zabave na prostem je lahko precej tvegano početje, saj vas lahko v zadnjem hipu presenetijo nepredvidene vremenske razmere. Najem šotora za prireditve poskrbi, da se elegantno izognete tovrstnim nevšečnostim. Na voljo so različni tipi in različne velikosti šotorov (vse do 400 m2), omogočamo pa vam tudi najem šotora za poroko. Eden najlepših dni v vašem življenju bo z našo pomočjo še malce bolj sanjski. Šotor lahko napolnimo tudi z vso opremo za nemoten potek slavja – z banketnimi mizami, stoli in drugimi dodatki. Zavedamo se, da so pogosto prav podrobnosti tiste, ki pričarajo pravljično atmosfero, zato se načrtovanja lotevamo izredno skrbno. Prepričani ste lahko, da našemu budnemu očesu ne bo ušla prav nobena malenkost. Če poroko ali zabavo načrtujete v najbolj vročih mesecih leta, poskrbimo tudi za namestitev klimatskih naprav, v hladnejših dneh pa za ustrezno ogrevanje šotora. Ugodne cene so še dodaten razlog, zakaj zaupati skrb za šotor in plesišče prav nam. Dokazali vam bomo, da lahko tudi prireditve, ki potekajo na prostem, izžarevajo eleganco in prefinjenost.