23. maj 2017

Permanentni magneti: prodaja in dobava


Permanentni magneti prodaja, svetovanje, optimiziranje in dobava,  so na voljo prek podjetja Ilirik, kjer se z magnetno tehnologijo ukvarjamo že prek 15 let. Nudimo celovito storitev, skupaj s široko mrežo partnerjev in podizvajalcev. Skupaj vam lahko ponudimo za permenentni magnet ceno, ki bo nadvse konkurenčna, dobili pa boste magnet najboljše kvalitete. Imamo tudi večletne izkušnje pri manipulaciji in separaciji ter povezujemo znanja različnih panog industrije.


permanentni magnetiPermanentni magneti: prodaja in cena


V našem podjetju vam permanentni magnet prodaja zagotovo najboljši partner. Potrudili se bomo, da bo za vaš permanentni magnet cena kar najbolj ugodna, a nikoli na račun slabše kvalitete. Pri permanentnih magnetih cena sicer variira glede na želeni material, granulacijo in kompleksnost oblike. Z našimi nasveti se boste najlažje odločili in vedno dobili potrebno strokovno svetovanje. Za naše elektromagnete in permanentne magnete prodaja temelji na načelih poštenosti, zanesljivosti in kvalitete, saj za stranko želimo le najboljše.


Permanentni magneti: proizvodnja in uporabnost


Permanentni magneti ustrezne izdelave so lahko še močnejši od elektromagnetov primerljivih dimenzij. Izdelani so lahko v različnih oblikah in velikostih, pri nas je možna tudi izdelava kompleksnejših oblik.  Permanentni magneti oz. stalni magneti zagotavljajo stabilno magnetno polje, neodvisno od električnega toka (elektromagnet tega ni zmožen). Izdelamo jih lahko iz različnih materialov, verjetno najmočnejši permanentni magneti v prodaji so iz neodima, bora in železa. Pri pravi izbiri materialov je zagotovo v pomoč strokovno mnenje, s čimer vam z veseljem pomagamo v Iliriku. Svetujemo, optimiziramo in dobavimo vse potrebne materiale, saj sodelujemo s proizvajalci po celem svetu.


Pametne rešitve za vašo proizvodnjo


permanentni magnet cenaPri nas lahko naročite tudi magnetni filter in drugo magnetno tehnologijo za potrebe različnih industrij, na primer magnetne letve in magnetne palice. Želimo vam ponuditi celostno storitev, zato vam za permanentne magnete prodajo nadgradimo še z drugimi storitvami: projektiranjem, meritvijo magnetnih vrednosti, izdelavo dokumentacije, mehansko obdelavo kovin, tehničnimi pregledi in servisom ... Za moderne proizvodnje najdemo tudi rešitve skladiščenja, transportacije, manipulacije, separacije in detekcije.

Smo v prihodnost usmerjeno podjetje, ki izdeluje le visoko kvalitetne produkte, za kar skrbimo z napredno tehniko in odlično izobraženim kadrom. Za permanentne magnete cena glede na kvaliteto nikjer ne bo boljša. Stopite v novo dobo moderne funkcionalnosti z našo pomočjo.