Vrhunski permanentni super industrijski magneti oz. elektromagneti

31. januar 2018

 

Permanentni magneti v vseh izvedbah na voljo pri nas


Permanentni magneti oz. super magneti, ki med drugim lahko vsebujejo neodimske magnete, so industrijski magneti oz. industrijski elektromagneti, katere proizvajamo iz različnih magnetnih materialov. Pri proizvodnji permanentnih magnetov oz. super magnetov smo zazrti v prihodnost. Naši permanentni magneti so proizvodi visoke kakovosti. S pomočjo permanentnih magnetov oz. super magnetov in naših storitev v kombinaciji z našimi poslovnimi partnerji ustvarjamo delovna mesta. Pri proizvodnji industrijskih elektromagnetov prisegamo na napredno tehnologijo ter najboljše materiale, kar se jih da dobiti na trgu. Pri našem delu nam pomagajo bogate izkušnje, saj smo na področju aktivni že poldrugo desetletje. Zato smo kompetenten partner, na katerega se lahko zanesete. Nikoli ne zaspimo na lovorikah preteklih uspehov, ampak smo z mislimi vedno v prihodnosti, zato venomer skrbimo za napredek, uvajamo nove tehnologije in širimo svoje znanje. Popolnost je tisto, za kar si prizadevamo.

 

Super magneti industrijski

 


Permanentni magneti celovito!


Pri permanentnih magnetih oz. super magnetih, ki vključujejo neodimske magnete (gre za industrijske magnete oz. industrijske elektromagnete), venomer stremimo k popolnosti in kakovosti. Eden od pogojev doseganja kakovosti na področju permanentnih magnetov oz. super magnetov pa je, da ponudnik omogoči celovito rešitev. V današnjem času niso več aktualni primeri, ko pri eni rešitvi sodelujeta dve podjetji ali tri podjetja. To bi bilo danes, ko je čas ključnega pomena in ko zaradi povečane konkurence na trgu vsi stremijo k povečani konkurenčnosti, potratno. Celovita rešitev v režiji enega podjetja je tisto, kar je postala absolutna nuja. Prav tako je minilo obdobje, ko so ponudniki industrijsko opremo prodajali po liniji najmanjšega odpora. Dandanes se je za stranke potrebno potruditi in maksimalno angažirati in prav je tako. Zato na področju permanentnih magnetov oz. super magnetov prevzamemo vse od A do Ž. Na področju industrijskih magnetov, kot so denimo neodimski magneti, smo z vami že pri zasnovi projekta. Nato prevzamemo projektiranje, izdelavo dokumentacije, mehansko obdelavo kovin, meritve magnetnih vrednosti, končno realizacijo ter na koncu servis, redne tehnične preglede in vso potrebno tehnično podporo. Del naše odličnosti omogoča tudi mreža partnerjev in podizvajalcev, za uvedbo katerih v posel poskrbimo sami, tako da se lahko vi v miru posvetite svoji dejavnosti, medtem ko mi za vas izvedemo projekt na ključ.


Super magneti iz najprimernejših materialov


Pri izdelavi permanentnih magnetov oz. super magnetov, ki lahko vsebujejo neodimske magnete, torej industrijskih magnetov oz. industrijskih elektromagnetov, je ključnega pomena ustrezna izbira materialov. Zato vam v okviru našega podjetja z veseljem pomagamo s svetovanjem. Svetovanje s strani poznavalca je namreč neprecenljivo in vam lahko prihrani marsikateri strošek, ki bi nastal, če bi pri projektiranju prišlo do neželene napake. Na voljo smo vam tudi z optimizacijo, saj je optimizacija tista, ki vam prav tako prihrani stroške in zaradi katere boste v primerjavi z vašimi poslovnimi partnerji postali bolj konkurenčni. Seveda poskrbimo tudi za dobavo materialov, ki jih potrebujete. Ključno je, da so vam na voljo pravi materiali, ki jih dobite hitro in po ugodnih cenah.


Permanentni magneti s strani globaliziranega podjetja


Naše podjetje deluje globalno in z nami lahko žanjete dobre rezultate globalizacije. V stiku smo s proizvajalci vsepovsod po svetu. Prisostvujemo na seminarjih vsepovsod po svetu, kjer pridobivamo najvišje znanje na področju in smo ves čas informirani o možnostih in napredku, ki se na področju permanentnih magnetov dogaja ves čas. Sodelujemo pri novih proizvodih in obnovljivih energetskih virih, kjer vam zagotavljamo profesionalno podporo na najvišjem nivoju. Naše odlike, na katere smo zelo ponosni smo visoka strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost ter skrb za konstantno kakovost ter tehnično podporo. To je recept, ki zadovoljuje naše stranke, ki od nas pričakujejo najboljše, in to je recept, ki zadovoljuje tudi nas, saj smo v našem podjetju zadovoljni, če so z našimi storitvami in proizvodi zadovoljne naše stranke.

 

Permanentni magneti super


Super magneti vseh vrst se dobijo pri nas


Na področju magnetov vam je pri nas na voljo prav vse. Na voljo so vam magneti redkih zemljin, ki se nahajajo v številnih proizvodih in katerih proizvodnja je zapletena, saj obstaja veliko mogočih granulacij, oblik ter korozijskih zaščit. Omogočamo tudi vaš izbor polarizacije ter njeno številčnost. Permanentni magneti so vam pri nas na voljo v naslednjih materialih: AlNiCo, feriti, NdFeB, SmCo, Plasto NdFeB, plasto feriti, feritna jedra in karbonilna jedra. Pri izdelavi magnetnih sistemov, magnetnih letev ter magnetnih palic se prilagajamo vašim željam. Izdelamo še tako kompleksne oblike, če je to potrebno. Tovrstni izdelki so najpogosteje v uporabi v avtomobilski, lesni ter kovinsko predelovalni industriji ter vse bolj v postopkih reciklaže in razvoju trajnostnih tehnologij.