09. avgust 2016

Parket oreh najvišje kvalitete v široki ponudbi

Slovit parket oreh je visoko kvaliteten in edinstven po svoji lepi teksturi in barvi. Alpod d.o.o. ima v svoji ponudbi kvaliteten parket jesen, parket hrast rustik, gotovi parket oreh in še mnogo drugih. Vse vrste parketov najdete v več kolekcijah in različnih izvedbah - barvah, vzorcih, debelinah. V ponudbi Alpod najdemo dvoslojen in troslojen parket oreh, kakor tudi masivni parket. O ceni parketa se lahko pozanimate v enem izmed razstavnih prostorov Alpod po Sloveniji (Ljubljana, Murska Sobota ali Cerknica). Prijazna ekipa strokovnjakov vam bo svetovala na poti do najboljše talne podlage za vaš dom.

Parket oreh

Hrastov parket - Naravno oljeni ali lakirani

Parket oreh, hrastov parket ali parket jesen so na voljo naravno oljeni ali lakirani. Dvoslojni parket oreh, hrastov parket ali dvoslojni parket jesen so primerni tudi v primeru talnega ogrevanja. Za parket hrast rustik so očitne večje razlike v barvi in strukturi, v dom pa pričarajo pristen naravni pridih. Dvoslojni gotovi parket oreh je zelo priporočljiv pri talnem ogrevanju, odlikuje pa ga seveda tudi enostavno polaganje. Z gotovim parketom je vgradnja bistveno hitrejša, izognete pa se prahu in umazaniji, ki ga navadno lahko povezujemo s polaganjem nove talne podlage. Hrastov parket je na voljo tudi kot masivni parket, ki je izredno popularen.

 

Parket jesen – na voljo tudi barvno toniran

Pri Alpod lahko izbirate med izjemno pestro ponudbo parketa jesen, na voljo so tudi različne barvne različice. Če vam izbira pravega parketa za vaš dom dela težave, lahko o strokovnem mnenju povprašate na elektronskem naslovu info@alpod.si. Za vse informacije v zvezi s parketom oreh, hrastovim parketom, parketom jesen, parketom hrast rustik ali gotovim parketom oreh se lahko obrnete na strokovnjake Alpod d.o.o. Kar preko njihove spletni strani www.floor-experts.com