Paneli za fasade – stenski izolacijski sendvič in ostali

26. december 2017

PaneliMetrapan d.o.o. je podjetje s tradicijo, ki se že več deset let let ukvarja s prodajo kvalitetnih panelov, tako strešnih kot tudi stenskih panelov. Poleg panelov lahko v našem podjetju izbirate med različnimi vrstami strešnih kritin ter krovsko kleparskimi izdelki, obenem pa zagotavljamo celovito in specializirano ponudbo pritrdilnega materiala ter nosilne trapezne pločevine. Paneli, tako stenski kot strešni so idealen izolativen material, ki zagotavlja lep zunanji videz in omogoča dobro izolacijo za vaš prostor. Izbirate lahko med različnimi vrstami izolacijskih panelov, ki imajo različne namene in prednosti, zato smo prepričani, da bo vsak kupec lahko našel primeren panel zase. Veseli nas, da smo znani po prijaznih in strokovnih storitvah saj lahko le tako ustvarjamo zadovoljstvo svojih kupcev ter se celovito odzovemo na njihove potrebe in želje doma ter v tujini.


Paneli Metrapan Line imajo visoko stopnjo izolativnosti

V našem podjetju nudimo kupcem le najkakovostnejše izdelke in storitve, ki so plod 37-letnih izkušenj, zato smo kos še tako zahtevnim projektom. V ponudbi panelov na spletni strani lahko izbirate med različnimi vrstami stenskih panelov med katerimi je najbolj prodajan panel Metrapan Line. Panel Metrapan Line je samonosilni ploščati stenski panel, ki je posebej zasnovan za mobilne stene, predpripravljene kontejnerje, hladilne in razstavne prostore, drseča vrata, obenem pa je idealna komponenta za projekte, ki zahtevajo lahke, močne in izolativne materiale. Panel Metrapan je lepega zunanjega videza, eleganten, preprost in raven ter na voljo po ugodni ceni, obenem pa je pomembno, da ima visoko stopnjo izolativnosti saj je v gradbeni industrij prihranek energije nujen. Poleg Metrapan Line panelov imamo v ponudbi tudi sendvič panele in ostale vrste panelov za fasade.

 

Paneli


Stenski paneli dobre kakovosti po ugodni ceni

Stenski paneli so idealna rešitev za vaše stene, saj poleg lepega zunanjega videza, zagotavljajo kvalitetno izolacijo po uporabnikom prijazni ceni. Izbirate lahko med različnimi paneli za fasade ter sendvič izolacijskimi paneli s polnilom iz mineralne volne ali poliuretana. V kolikor ne veste, katere panele bi izbrali, nas pokličite ali nam pišite in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali o pravilni izbiri stenskih panelov. Imamo ogromno izkušenj s prodajo in montažo panelov, saj smo prodali že preko 5 milijonov m2 streh in fasad in prepričani smo, da lahko pomagamo tudi vam. Z nenehnim razvojem in ugodno ceno zagotavljamo zadovoljstvo naših strank. Obiščite nas in se prepričajte.