26. november 2017

Pakirni oz. embalažni material: od lepilnega traku do folije – vse na enem mestu

Pakirni oz. embalažni materialKvaliteten pakirni material vedno prav pride, zato smo vam v Avtu Minjon pripravili bogato izbiro embalažnega oziroma pakirnega materiala, ki bo olajšalo delo pakiranja. Naša ponudba pakirnega materiala obsega štiri kategorije: embalažni in lepilni trakovi za pakiranje, maskirni trakovi za pakiranje, papirni trakovi in odvijalec. V ponudbi pakirnega materiala pa boste našli tudi ovijalne folije oziroma stretch folijo za pakiranje, ki je na voljo v različnih dolžinah, izbirate lahko med ročno ali strojno stretch folijo za pakiranje. Naš prodajni program pakirnega oziroma embalažnega materiala obsega vse, kar potrebujete za varno in kvalitetno pakiranje izdelkov. Pri nas pa so dostopni po zelo ugodni ceni. Našo aktualno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vse informacije o izdelkih v kategoriji pakirni material.


Lepilni trak za pakiranje – najbolj uporaben pripomoček za pakiranje

Lepilni trak za pakiranje je nedvomno pripomoček, ki ne sme manjkati v nobenem domu. Lepilni trak za pakiranje je del pakirnega materiala, ki je izredno uporaben za zapiranje kartonskih škatel. V naši ponudbi pakirnega materiala boste našli kvalitetne lepilne trakove za pakiranje, ki bodo zanesljivo zalepili kartonsko škatlo. Pri tem pa ne sme manjkati tudi ročni odvijalec za lepilni trak, ki ga boste prav tako našli v naši ponudbi pakirnega materiala. Visokokvalitetni lepilni trakovi za pakiranje so primerni tako za domačo kakor tudi za industrijsko uporabo.


Lepilni trak za pakiranje ugodnoEmbalažni material – povezovalni trakovi: jekleni trakovi, pet, pp in ostali trakovi

V našem prodajnem programu embalažnega materiala boste prav tako našli različne povezovalne trakove, med drugim kovinske in jeklene trakove za pakiranje, pet in pp trakove, tekstilne in poliestrske trakove ter orodja in pribor. Če potrebujete čvrst trak za pakiranje, potem je jekleni trak idealna rešitev za vas. Vso ponudbo jeklenih in kovinskih trakov si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi cene proizvodov.


Stretch folija za pakiranje – nepogrešljiv material za pakiranje

Naša ponudba pakirnega materiala obsega tudi različne folije za pakiranje, med drugim mehurčaste in gastropen folije, prednapete folije, prekrivne in povezovalne folije ter nepogrešljive stretch folije za pakiranje. Na voljo so mini stretch folije, ročne in strojne stretch folije za pakiranje, ki jih lahko dobite v različnih debelinah in višinah tulcev. Prav tako izredno uporaben je odvijalec za stretch folijo, ki bo zelo olajšal delo. Če torej potrebujete kvaliteten in trpežen pakirni material po ugodni ceni, potem obiščite našo spletno trgovino in si oglejte pakirni in embalažni material za pakiranje in ostalo ponudbo. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite kar od doma, mi pa bomo poskrbeli, da bodo izbrani artikli čim prej pri vas doma.