29. januar 2018

Pakirni material: lepilni in jekleni trak, stretch folija, lesen pakirni material

Pakirni material lahko kupite v spletni trgovini podjetja Avto Minjon po zelo ugodni ceni. Naša ponudba poleg pakirnega materiala obsega tudi avtomobilski program (rezervni in nadomestni deli za vsa osebna vozila), traktorski program (rezervni deli in dodatna oprema za traktorje in delovne stroje), kamionski program (rezervni deli in dodatna oprema za tovorna vozila), industrijski program (lepljenje, vzdrževanje), pakirni program (ves pakirni material na enem mestu – od lepilnih trakov za pakiranje, jeklenih pakirnih trakov, stretch folij za pakiranje do lesenega pakirnega materiala), Husqvarna (motorne žage, kosilnice, snežne freze, gozdarska oprema), tehnični program (ročno orodje, baterijsko orodje, vijačni program, delovna zaščita, varjenje) in ličarski material. Ponudba pakirnega materiala in ostalih izdelkov je v naši spletni trgovini zelo pestra in raznolika. Prepričani smo, da boste našli, kar potrebujete. Za vse informacije smo vam na sedežu podjetja na voljo vsak dan od ponedeljka do petka od 7. do 19., ob sobotah pa od 7.30. do 16.00. Na naši spletni strani pa boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje za pakirni material ali katerikoli drugi izdelek iz naše ponudbe.


lepilni trak za pakiranje pakirnega materialaLepilni trak za pakiranje po ugodni ceni

Lepilni trak za pakiranje je nepogrešljiv pripomoček pi vsakem pakiranju. Po ugodni ceni pa ga lahko dobite v spletni trgovini podjetja Avto Minjon d. o. o. Naša ponudba lepilnih trakov za pakiranje obsega naslednje kategorije: embalažni lepilni trakovi, ki so na voljo v različnih barvah (rjav, bel, prozoren, rdeč, moder itd.), maskirni trakovi, papirni trakovi in odvijalci, s katerimi bo vaše delo pakiranja še lažje. Ponudba pakirnega materiala, poleg lepilnih trakov za pakiranje, med katerimi je tudi jekleni pakirni trak, obsega tudi folije, povezovalne trakove, obložilno embalažo in transportno embalažo. Embalažni lepilni trak za pakiranje je izredno priljubljen in dobro prodajan artikel, ki ga lahko v naši spletni trgovini dobite po zelo ugodni ceni. Lepilni trak je zares eden najbolj uporabnih pripomočkov za zapiranje kartonskih škatel, zato ne sme manjkati v nobenem domu ali delavnici. Ne glede na to, ali potrebujete lepilni trak za ročno ali industrijsko lepljenje, mi imamo vse, kar potrebujete. Prepričajte se sami. Poleg lepilnega traka za pakiranje pa naša ponudba obsega tudi jeklene pakirne trakove, ki so na voljo v različnih dimenzijah in debelinah.


Stretch folija za pakiranje: priljubljen pakirni material

Izredno priljubljena med pakirnim materialom je tudi stretch folija za pakiranje. Naša ponudba zajema tudi mehurčaste in gastropen folije, prednapete folije, prekrivne in povezovalne folije za pakiranje. Ponudba stretch folij za pakiranje je prav tako pestra in raznovrstna: mini, ročne in strojne stretch folije za pakiranje različnih debelin in višin tulca. Stretch folije za pakiranje so tanke in zelo raztegljive, uporabimo pa jo lahko praktično povsod. Z njimi lahko obijete posamezne izdelke ali pa več izdelkov zavijete skupaj. Se sprašujete, zakaj so stretch folije za pakiranje tako priljubljene? Tukaj je le nekaj lastnosti, ki vas lahko prepričajo: visoka ovijalna moč, velik raztezek, odpornost na trganje in prebadanje. Pri nas pa lahko ugodno kupite tudi odvijalec za stretch folijo, s katerim si lahko še dodatno olajšate delo. Kvalitetne folije bodo poskrbele za zanesljivo zaščito pred vlago in prahom, pa tudi med transportom bodo izdelki, oviti v folijo, popolnoma varni. Na enem mestu lahko sedaj kupite raznovrsten pakirni material, s katerim pakiranje nikoli več ne bo nočna mora. Prepričani smo, da pakirnega materiala nikjer ne boste našli po bolj ugodni ceni.


Pakirni material za pakiranjeLesen pakirni material, povezovalni lepilni trakovi, tekstilni trakovi in še in še

Tekstilni lepilni in povezovalni trakovi so zelo uporabni, odporni so na trganje v vzdolžni smeri, v prečni smeri pa so enostavni za pretrganje. Naša ponudba povezovalnih lepilnih trakov za pakiranje obsega trakove iz polipropilena ali pvc-ja, prav tako pa lahko najdete tudi tekstilne trakove, ki so na voljo v različnih dolžinah, barvah in vzorcih. Tekstilne lepilne trakove lahko uporabite za lepljenje različnih materialov, od papirja pa vse do stekla. S povezovalnimi trakovi lahko učinkovito zaščitite izdelke med transportom ali pa jih povežete v eno enoto. Oglejte si tudi ponudbo lesenega pakirnega materiala. Pošljite nam povpraševanje preko spletne strani in poslali vam bomo ponudbo v čim krajšem času. Veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo ponudbo pakirnega materiala tudi predstavili in vam pri izbiri ustrezno svetovali.


Ponudba pakirnega materiala, kot je še niste videli

Če potrebujete kakovosten pakirni material po ugodni ceni, potem je naša spletna trgovina edini pravi naslov za vas. Vaš nakup bo hiter in enostaven, izdelek pa vam dostavimo že naslednji delovni dan od sprejema naročila, če ga imamo na zalogi. V nasprotnem pa boste izdelek prejeli v treh delovnih dneh. Sedaj lahko dobite ves pakirni material na enem mestu po neverjetni ceni. Ne spreglejte naših akcij, ki so odlična priložnost za še bolj ugoden nakup pakirnega materiala, od lepilnih trakov za pakiranje, jeklenih papirnih trakov pa vse do lesenega pakirnega materiala.