09. maj 2017

Rolerji za otroke od četrtega leta starosti dalje

Rolerji za otroke lahko rastejo skupaj z vašim otrokom, če boste izbrali nastavljiv model, ki omogoča prilagoditev velikosti otroške noge do štirih številk. V našem prodajnem programu so vam na voljo kakovostni, trpežni, udobni in hkrati tudi varni otroški rolerji. Izbirate lahko med različnimi modeli in cenovnimi razredi.

 

 

Na kaj morate biti pozorni pri izbranih rolerjih za otroke

Pri izbiri ustreznega modela otroških rolerjev je pomembna zlasti kakovost kolesc in ležajev, ki jih imajo rolerji, zavore in oblika čevlja, ki mora nuditi vašemu otroku dovolj dober oprijem noge. Če se odločate za prilagodljivo različico, bodite še posebej pozorni na čevelj in ohišje. V naši spletni trgovini b2ms.si brez dvoma lahko izbirate med kakovostnimi rolerji za otroke različnih blagovnih znamk po konkurenčnih cenah. V okviru  naše spletne trgovine z rolerji boste lahko izbrali še vse vrste zaščitne opreme: za kolena, komolce, dlani in glavo. Poskrbeli smo tudi za varnost! Vse artikle iz naše spletne trgovine z rolerji za otroke pa lahko tudi preizkusite. V Kranju smo za vas odprli sodoben show room in veliko skladišče. Toplo vabljeni!

 

 

Nastavljivi tekmovalni otroški rolerji z velikimi kolesi

 

Otroški rolerji z velikimi kolesi so tekmovalni hitrostni rolerji, ki jih lahko uporabljajo tudi rekreativci. Opremljeni so s čevljem, ki zagotavlja udobnost, in velikimi, trdimi kolesci, ki so primerna tudi za velike obremenitve. Nekateri  modeli tekmovalnih rolerjev za otroke so posebej razviti za rekreacijo in za tekmovalce začetnike. 

 

 

otroški rolerjirolerji za otroke

 

 

Otroški rolerji: tip in model je prilagojen namenu uporabe

 

Lastnosti, ki jih morajo imeti izbrani rolerji za otroke, so neposredno odvisne tudi od namena uporabe: fitness, nordijski rolerji, hitrostni, tekmovalni, freestyle rolerji … Za nepozabne športne aktivnosti so na izbiro lepi in kakovostni otroški rolerji, zavore, kolesca in tudi vsa zaščitna oprema.