13. april 2018

Otroške trenirke, pajkice, softshell jakne v različnih velikostih: ugodna otroška oblačila!

Otroške trenirke sodijo med priljubljena otroška oblačila, saj so praktične in udobne za nošenje. Trgovine Mana ponujajo bogat program oblačil za otroke različnih starostnih obdobij, in sicer za mlajše in starejše deklice ter mlajše in starejše fante. V naših trgovinah boste našli kakovostna in ugodna otroška oblačila v različnih velikostih, modelih, barvah in dizajnih. Med najbolj priljubljena otroška oblačila sodi zagotovo otroška trenirka, ki jo lahko najdete tudi v našem prodajnem programu. Smo trgovina z otroškimi oblačili ter oblačili za ženske in moške. Naša oblačila, tako otroška kot za odrasle, so izdelana iz kakovostnih materialov in so prijetna ter udobna. Vsako leto za vas pripravimo dve kolekciji, in sicer kolekcijo pomlad – poletje ter kolekcijo jesen – zima. Ker se tudi v naših krajih zima počasi poslavlja, lahko v naši ponudbi najdete trendovska otroška oblačila, med drugim tudi otroške trenirke, otroške pajkice, majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas, hlače, otroške softshell jakne itd. Našo ponudbo otroških trenirk in ostalih otroških oblačil si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o velikostih, materialih in zalogah po trgovinah. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v eni izmed trgovin Mana in se sami prepričate o bogati in pestri izbiri.

 

Trgovina z otroškimi oblačili – vse za deklice in fante

 

V trgovinah Mana vam poleg ženskih in moških oblačil nudimo tudi otroška oblačila za otroke različnih starosti. Otroška moda zajema veliko različnih kosov oblačil, od hlač, majic, puloverjev, trenirk pa vse do otroških pajkic in softshell jaken, ki so odlična izbira za toplejše pomladne dni. V našem prodajnem programu boste našli tudi bodyje za dojenčke, kakovostno spodnje perilo, nogavice in priljubljene žabe. Med najbolj priljubljenimi otroškimi motivi so zagotovo živali in junaki iz risank, zato tudi takšnih oblačil pri nas ne manjka. Pri izbiri oblačil za otroke je najbolj pomembno, da izberete kakovostne materiale in primerno velikost oblačil za otroke. Pri tem vam lahko pomagamo tudi prijazni uslužbenci v trgovini z otroškimi oblačili in oblačili za odrasle, ki vedno radi priskočimo na pomoč s kakšnim nasvetom ali odgovorom na vaše vprašanje.

 

otroška trenirka

 

Otroške pajkice in modna oblačila za deklice

 

Oblačila za deklice bo zagotovo navdušila ne le mame, temveč vse deklice in mlade dame. V naši ponudbi otroških oblačil za deklice lahko najdete priljubljene otroške pajkice, ki jih lahko kombinirate tudi s krilom ali pa jih otroci nosijo samostojno. So izredno udobne in praktične, predvsem za čas, ko se otroci učijo samostojnega oblačenja. Ker nimajo gumbov in zadrg, kakor ostale hlače, se lahko otrok enostavno in hitro sam sleče in obleče. K otroškim pajkicam se bo odlično podala otroška majica z dolgimi ali pa kratkimi rokavi. Deklice se rade počutijo lepe, zato smo za njih pripravili tudi pestro ponudbo otroških trenirk z različnimi motivi, v različnih barvah in velikostih. Ne spreglejte tudi naše ponudbe dekliških oblekic. Zaradi premišljenega izbora materialov in kakovostne izdelave so vsa oblačila za otroke, pa tudi za odrasle, vključno z otroškimi trenirkami, pajkicami, majicami in jaknami, prijetna na otip in udobna. Prepričani samo, da se bo vaša deklica v njih počutila odlično.

 

Otroška softshell jakna – pripravite se na pomlad

 

Med priljubljene kose oblačil za otroke, poleg otroške trenirke, zagotovo sodi tudi otroška softshell jakna. Gre za izredno praktično in udobno jakno, ki je primerna za hladnejša pomladna jutra in pozne popoldneve in večere. Ker je narejena iz kakovostnih materialov, je otroška softshell jakna zelo udobna in prijetna na otip. V naši ponudbi lahko najdete kakovostne softshell jakne različnih velikosti in barv ter z različnimi motivi. Čiščenje softshell jakne je enostavno, saj jo lahko operete v pralnem stroju. Ne spreglejte tudi ponudbe ostalih otroških jaken, med katerimi lahko najdete športne jakne pa tudi take za kakšno bolj posebno priložnost. Pripravite svojega otroka na pomlad in mu kupite kakovostno softshell jakno ter ostala kvalitetna oblačila, ki jih v Mani lahko dobite po ugodni ceni. Še več. Če se včlanite v naš Mana klub, boste deležni dodatnih ugodnosti.

 

otroška trenirka

 

Kupujte ceneje v trgovini z otroškimi oblačili in oblačili za odrasle

 

Mana klub združuje različne posameznike, ki radi kupujejo modno, kakovostno in predvsem ugodno. Članstvo v našem klubu je popolnoma brezplačno in brez obveznosti, omogoča pa vam nakupe oblačil in modnih dodatkov za vso družino po ugodnih cenah. Več o pravilih in splošnih pogojih članstva v Mana klubu si lahko preberete v elektronski brošuri, ki jo najdete na naši spletni strani, več informacij pa lahko dobite tudi v eni od naših Mana trgovin. O izjemnih ponudbah in akcijah vas obveščamo preko SMS sporočil, e-novic in drugih marketinških orodij. Če iščete kakovostna otroška oblačila, kot so otroške trenerke ali pajkice, otroške jakne ali hlače, ter oblačila za ženske in moške, potem nas zagotovo morate obiskati v Mani. Naša ponudba je raznolika in pestra, zato smo prepričani, da se bo za vsakega člana družine našlo nekaj.