11. februar 2016

Otroške harmonike prilagojene po standardih učnega programa

Otroške harmonike so harmonike izdelane tako, da so predvsem po velikosti prilagojene potrebam otrok. V Melodija Glasbila v Mengšu za otroke izdelujemo vse vrste harmonik, ki so različno prilagojene glede na potrebe oziroma starost otrok. S primerno izbiro otroške harmonike se tako otroci lažje in predvsem pravilno naučijo igrati inštrumenta. Kljub majhnosti, otroške harmonike omogočajo enak obseg igranja kot večje harmonike. Prodajo in servisiranje naših harmonik, kakor tudi harmonik drugih blagovnih znamk, vam ugodno in kvalitetno nudimo strokovnjaki Melodija Glasbila.

 

Otroške harmonikeZa otroke so prilagojene različne vrste harmonik

V Melodiji izdelujemo dve vrsti harmonik, prilagojeni otrokom, to sta diatonična in klavirska harmonika. Obe sta ergonomske oblike in prilagojeni najmlajšim. Klavirska harmonika ima zelo mehko tipkovnico in bas mehaniko, diatonična pa ima manjše in mehkejše gumbe med katerimi je razmik prilagojen otroški roki. Vrste harmonik v naši ponudbi si lahko ogledati in sami preizkusite v naši trgovini, prav vse pa so izdelane tako, da bodo otroci nanje z veseljem igrali. Melodija kot proizvajalec glasbil sodeluje tudi z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo. Pomagamo pri pripravi učnega načrta za diatonično harmoniko, tako da pri nas izdelana glasbila izpolnjujejo tudi vse zahteve šolskega programa, zato izberite naše otroške harmonike. Prodaja v naši trgovini je podkrepljena s strokovnim znanjem naših izvajalcev, ki vam lahko glede na potrebe vašega otroka pomagajo pri odločitvi za nakup.

 

Melodija harmonike – prodaja tudi na spletu

Otroške harmonike so manjše in lažje za držanje, saj otrok ne more uspešno igrati, če je obremenjen pod težo harmonike. Prodaja naše najmanjše otroške harmonike, ki je težka 4,5 kilograma in zato primerna za najmlajše otroke, je možna v naši trgovini v Mengšu, zato ne odlašajte z obiskom in preizkusom vaše nove harmonike. Prodaja različnih vrst harmonik Melodija, se je preselila tudi v našo spletno trgovino, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo otroških harmonik, harmonik za starejše učence in profesionalce. Tudi rabljena harmonika je dovolj dobra, vendar jo izberite iz naše ponudbe, v kateri so zbrani le najboljši in najkvalitetnejše servisirani inštrumenti. Za vaše želje imamo vedno dovolj posluha, zato se obrnite na nas.