24. november 2016

Otroške čelade za motor – zaščita za varno in brezskrbno vožnjo

otroška čelada za motor

Otroške čelade predstavljajo nujno opremo, kadar želite, da se vam pri vožnji z motorjem pridružijo tudi otroci. To je sicer samoumevno, precej manj pa je razširjeno zavedanje, da ni vsaka otroška čelada za motor enako kvalitetna. Razlika v kakovosti pa lahko močno vpliva na zaščitno funkcijo oziroma varnost otroške čelade za motor. Verjamemo, da vam ni vseeno za naše najmlajše nadobudneže in da se strinjate, da mora biti njihova varnost na prvem mestu.

 

Otroške čelade morajo biti izbrane še posebej premišljeno

Izbira zaščitne čelade za odrasle je zagotovo pomembno opravilo, ki se ga morate lotiti premišljeno in brez zaletavosti, še toliko bolj pa to velja za otroške čelade za motor. Poskrbeti morate, da bodo dimenzije otroške čelade zares ustrezne, saj sicer ne bo možna optimalna zaščita. Poleg tega je treba paziti na morebitne spremembe otrokovega obsega glave in se po potrebi odločiti za menjavo zaščitne čelade. Podobno velja tudi za primere, ko pride do obrabe otroške čelade za motor. Predolgo odlašanje z nakupom nove čelade predstavlja resno nevarnost za otroka, zato to nikakor ni področje, kjer bi bilo smiselno varčevati.


Kvalitetne otroške čelade za motor po dostopni ceni

otroške čelade za motor

V spletni trgovini KMC lahko kupite otroške čelade, namenjene vožnji z motorjem, po zelo ugodni ceni, obiščete pa nas lahko tudi v našem centru na Dolenjski cesti v Ljubljani. Vsaka otroška čelada za motor, ki jo uvrstimo v našo ponudbo, ustreza najvišjim varnostnim standardom, saj se zavedamo, da mora biti, ko je v igri varnost otrok, izključeno vsako, tudi najmanjše tveganje. Vizirji za čelade predstavljajo standardni sestavni del vsake otroške čelade, nekaterim modelom pa so priložene tudi nalepke, s pomočjo katerih lahko otroci na čelado izpišejo svoje ime. Posebni vizirji za čelade so v naši trgovini na voljo tudi kot rezervni deli. Pri nas vas čaka pestra ponudba motorističnih izdelkov znamke Yamaha in izdelkov drugih znamk (tudi Revit, kombinezon in odsevni jopič za motoriste). Dobrodošli!

 

Oglejte si tudi ponudbo motorističnih oblačil: www.vsi.si/yamaha/motoristicna-oblacila