08. oktober 2018

Otroška zimska oblačila za najhladnejše zimske dni so na voljo

Vse hladnejše temperature in meglena jutra naznanjajo, da se neizbežno približuje zima in z njo potreba, da svoje najmlajše opremimo z zimskimi oblačili, ki jih bodo zaščitila pred mrazom in vlago, ki so jim najmlajši med zimo, zaradi igre zunaj, še veliko bolj izpostavljeni, kot smo ji mi odrasli.

V trgovinah Mana vam ponujamo pestro izbiro otroških zimskih oblačil, med katerimi lahko izbirate. Vsa otroška zimska oblačila so izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki hkrati zaščitijo telo obenem pa dihajo in zagotavljajo dovolj prostora za gibanje. V Mani ponujamo veliko različnih vrst otroških zimskih oblačil, ki bodo naše najmlajše grela zgodi hladne zimske dni, tako šolske obveznosti kot tudi igra, pa bodo z oblačili znamke mana veliko toplejši in prijetnejši.

Tako lahko starši izbirate med pestro ponudbo zimskih plaščev in jaken, ki smo jih pripravili za otroke. Plašči in jakne kot vrhnji kos otroškega zimskega oblačila so narejeni iz trpežnih in vzdržljivih materialov, ki ščitijo pred vlago in mrazom ter tako poskrbijo, da je našim najdražjim tudi v hladnih dneh toplo.

Pestro ponudbo jaken in plaščev dopolnjujemo z otroškimi puloverji in jopami, ki zagotovijo, da toplota ne uhaja vstran od telesa. Pod jope lahko otroku oblečemo različne majice z dolgimi rokavi ali pulije. Seveda pa ponujamo tudi pestro ponudbo zimskih otroških hlač, nenazadnje pa ne smemo pozabiti na otroške kape, ki so na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih.

 

Otroška zimska oblačila

 

Otroška zimska oblačila so razdeljena v več starostnih kategorij

Naša otroška kolekcija je ustvarjena tako, da je razdeljena na dva dela – oblačila, ki so primerna za res najmlajše ter oblačila, ki so primerna za nekoliko starejše otroke. Tako smo uspeli zadostiti potrebam otrok vseh starosti. Seveda lahko izbirate med različnimi barvami posameznih modelov, pa tudi med velikostmi otroških oblačil, ki jih ponujamo. Vse to omogoča, da izberete oblačilo, ki bo vašemu otroku zares dobro pristajalo.

 

Na naših policah se nahaja tudi pestra ponudba zimskih oblačil za odrasle

Poleg otroških zimskih oblačil ponujamo tudi pestro kolekcijo zimskih oblačil za odrasle. Odrasli lahko izbirajo med modernimi vrhnjimi kosi oblačil, med katerimi so letos med najbolj priljubljenimi zimski plašči s širokimi ovratniki in pasom. Velikokrat se v zimskih kolekcijah 2018/2019 pojavljajo tudi zimski plašči s krznom okrog vratu ter okrog rokavov. Nikakor pa ne smemo zanemariti zimskih jaken, ki jih lahko oblečemo v nekoliko manj formalne namene.

 

Dekleta lahko izbirajo tudi med različnimi zimskimi oblekami

Tudi za odrasle smo pripravili pestro ponudbo moških in ženskih puloverjev ter jop, ki jih lahko oblečejo na majice z dolgimi rokavi ali srajce ter ženske bluze. Zavedati pa se moramo, hladne temperature po zimi nikakor niso razlog, zaradi katerega bi morali opustiti nošnjo oblek. Tako lahko dekleta tudi v naši zimski kolekciji še zmeraj izbirajo med različnimi kroji oblek. Vendar se veliko deklet sprašuje, katero obleko izbrati, da bo postava izgledala kar najboljše. Pri izbiri obleke se moramo zavedati, da na svetu obstaja več različnih tipov postav, mi pa moramo obleko prilagoditi našemu tipu postave. Če se soočamo s postavo “peščene ure” (ki mimogrede velja za enega izmed najbolj zaželenih tipov postav), se je priporočljivo odločiti za ožje obleke, ki bodo zavidljive obline še bolj poudarile. Umislimo si lahko tudi širok pas, ki ga namestimo v pasu in tako še dodatno poudarimo ozek pas in širše boke. V primeru bolj poudarjenih bokov je pametno izbirati obleke, z bogatejšim zgornjim delom. Velikokrat izjemno pozitiven vtis naredijo volani, včasih pa lahko želen efekt dosežemo že z nekoliko močnejšo verižico ali rudo, ki jo lahko dodamo obleki. Svoj zgornji del pa lahko odlično poudarimo tudi s širšimi naramnicami ali pa z nekoliko večjim v izrezom, vendar moramo biti pozorni, da izrez kljub vsemu ne bo prevelik. Če smo zelo vitke postave lahko oblečemo obleke, ki so precej oprijete in tako še dodatno poudarimo svoje obline. Tudi V izrez na obleki bo izgledal nadvse odlično.

 

Različne velikosti otroških oblačil

 

Več o otroških in odraslih zimskih oblačilih si lahko ogledate na spletu

Vas zanima več o pestri kolekciji otroških zimskih oblačil? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi oblačil za najmlajše, ki jih ponujamo. Pestra pa je tudi ponudba otroških kap. Prav otroška kapa lahko velikokrat doda piko na i otroškemu izgledu. Poleg otroških kap lahko izbirate še med zimskimi plašči za otroke ter med otroškimi puloverji. Poleg tega pa ne spreglejte ponudbe zimskih oblačil za odrasle, ki smo jo pripravili. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred nakupom otroških zimskih oblačil še zastavljajo. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v eni izmed naših poslovalnic, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega kosa oblačila za vas in za vaše najmlajše.