06. avgust 2017

Otroška banjicaOtroška banjica, ki bo razveselila vašega malčka in vas


Prvo kopanje je pomembna izkušnja v življenju vsakega malčka, pa tudi njegovih staršev, ki bi svojemu otroku radi omogočili prijeten stik z vodo in zagotovili ustrezno higieno. Zato je treba kupiti takšno otroško banjico, v kateri se bo dojenček počutil udobno in sproščeno, hkrati pa bo poskrbela tudi za udobnost in sproščenost staršev, saj je kopanje otroka za nekatere starše precej stresno opravilo.


Naša ponudba otroških banjic je pestra in raznolika


Ponudba opreme za osebno higieno otroka na tržišču je danes izjemno pestra in raznolika, kar brez dvoma velja tudi za otroške banjice. V trgovinah vam bodo tako pokazali veliko izbiro otroških banjic za kopanje, od klasičnih, do otroških banjic s stojalom, sedežev za kopanje in celo otroških banjic s termometrom.  Klasične banjice so v raznoliki ponudbi najbolj enostavne, zanje pa lahko  dokupite tudi poseben sedež za kopanje, ki pomembno razbremeni roko staršev,  s katero je treba podpirati dojenčka v vodi. Za večino klasičnih otroških banjic je mogoče dokupiti stojalo, lahko pa že takoj kupimo komplet otroške banjice in stojala, da ob kopanju ne trpi hrbtenica. V naši ponudbi je bogata možnost izbire najrazličnejših pripomočkov za kopanje vašega malčka, seveda tudi otroških banjic, prav tako kot tudi termometrov in nedrsečih podlog za otroško banjico.


otroška banjica s stojalom cenaCena otroške banjice s stojalom vas bo navdušila


Ker se zavedamo, da oblačila in nega vašega otroka danes nikakor nista poceni, bomo vaš družinski proračun razveselili z nadvse konkurenčnimi in ugodnimi cenami otroških banjic, seveda tudi banjic s stojalom. Cena naših banjic s stojalom je namreč takšna, da boste za svoj denar dobili najvišjo kakovost, ki si jo vi in vaš otrok brez dvoma zaslužita. Preverite torej naše cene otroških banjic s stojalom in si najugodnejšo ceno otroške banjice s stojalom zagotovite še danes.