12. marec 2018

Ortodont v Ljubljani: dober otroški ortodont – cenik storitev in KRATKA čakalna doba

Ortodont v Ljubljani, natančneje v alni Akademiji, bo poskrbel, da bodo vaši zobje popolni. Ortodontija je veja zobozdravstva, ki s sodobnimi metodami ureja položaj zob v čeljusti, ureja medčeljustne odnose in s tem razvoj obraza. V Dentalni Akademiji v Ljubljani, centru za celostno zobozdravstvo, vam ponujamo interdisciplinaren pristop reševanja težav vaših ust in zob. Med drugim imamo v centru v Ljubljani tudi specialista ortodontije, dobrega ortodonta, ki zdravljenje izvaja z različnimi ortodontskimi aparati. Cenik naših ortodontskih in ostalih storitev je zelo ugoden, čakalne dobe pa izjemno kratke. Če potrebujete otroškega ortodonta v Ljubljani, potem je Dentalna Akademija prav tako pravi kraj, kamor boste pripeljali svojega otroka. V Dentalni Akademiji verjamemo, da so celostna zobozdravstvena oskrba in skrb za ustno zdravje edina prava pot do zdravja celega telesa. Zato vam ponujamo vrhunske zobozdravstvene storitve in odlične ortodonte, ki s pomočjo najsodobnejših aparatur in materialov uspešno sledijo svetovnim trendom sodobnega zobozdravstva.

 

Ortodont ljubljana cenik


Dober ortodont v Ljubljani – sodobno zdravljenje z ortodontskimi aparati

Dobrega ortodonta je danes težko najti, vendar vam zagotavljamo, da imamo v Dentalni Akademiji zaposlene samo najboljše strokovnjake s področja ortodontije. Naš center se nahaja v Ljubljani, vendar lahko tudi tisti, ki niste iz Ljubljane, obiščete naše ortodonte. Vabimo vas, da se naročite na prvi pregled, kjer bomo naredili načrt zdravljenja. Idealno postavitev zob ortodont v Ljubljani zagotovi z natančno izdelanimi nosilci (zvezdicami) med katere vpne žični lok, ki s silo deluje na zobe in jih premika na njihov optimalen položaj. To je mogoče zato, ker je kost, ki obdaja in drži zobe v dlesnih, prožna in se lahko preoblikuje. Če potrebujete zares dobrega ortodonta in za ortodontske storitve ne želite plačati visoko ceno, potem vabljeni v Dentalno Akademijo v Ljubljano, kjer je cenik storitev zelo ugoden, zdravljenje pa poteka s pomočjo sodobnih aparatur. Vse informacije o ceniku ortodonta oziroma ortodontskih storitev vam lahko posredujemo ob vašem obisku, lahko pa nas tudi kontaktirate preko spletnega obrazca ali preko telefona.


Potrebujete dobrega otroškega ortodonta v Ljubljani?

Vabljeni k našemu otroškemu ortodontu v Ljubljano, ki bo poskrbel, da bodo zobje vašega otroka estetski in zdravi. Pri svojem delu otroški ortodont uporablja najsodobnejše ortodontske tehnike zdravljenja zobnih nepravilnosti. Otroci so v fazi intenzivnega razvoja in rasti, to pa pomeni, da je intenziteta razvoja čeljusti in zob pri otrocih bistveno večja kot pri odraslih. Obisk otroškega ortodonta lahko otroku pomaga, da z minimalnimi posegi dosežemo, da se rast zob in medčeljustni odnosi korigirajo. Med različnimi vrstami zobnih aparatov pa pacientu, glede na njegove nepravilnosti, svetujemo izbiro tistega, kjer lahko pričakujemo najboljši rezultat. Čakalne dobe pri ortodontu v Ljubljani so kratke, cenik storitev pa več kot ugoden. Prepričajte se sami.


Zakaj se odločiti za ortodontsko zdravljenje v Ljubljani?

Veliko je razlogov, zakaj se odločiti za ortodontsko zdravljenje. Eden izmed njih je estetika. S pravilno postavitvijo zob in medčeljustnih odnosov dosežemo estetski izgled, ki vpliva na izgradnjo lastne samopodobe in na odnos okolice do vas. Še en pomemben razlog je, zakaj se odločiti za ortodontsko zdravljenje, in sicer obstojnost. Da zagotovimo ravnovesje celotnemu žvečnemu sistemu, morajo biti zobje v pravilnem odnosu. Žvečenje hrane je ob nepravilno postavljenih zobeh težje in obraba zob bistveno večja. Pravilno postavljeni zobje vplivajo tudi na govor. Tudi higiena je razlog za obisk ortodonta v Ljubljani v Dentalni Akademiji. Čiščenje in nitkanje zob je ob pravilni postavitvi zob veliko lažje in tudi bolj učinkovito. Vse to je izredno pomembno predvsem pri otrocih, pa tudi pri odraslih.


Čakalne dobe za obisk ortodonta

Vsak, ki se odloča za ortodontsko zdravljenje, ve, da je včasih težko najti dobrega ortodonta, pa tudi, da so pri ortodontih čakalne dobe lahko zelo dolge. Pri nas v Ljubljani vam ponujamo oboje: odličnega ortodonta in kratko čakalno dobo. V Dentalni Akademiji v Ljubljani vam naš ortodont ponuja različne tipe ortodontskih aparatov: fiksni ortodontski aparat s kovinskimi ali prozornimi keramičnimi nosilci, nevidni zobni aparat in lingualni zobni aparat (fiksni zobni aparat, ki je bukalno nameščen). Ortodont v Ljubljani bo poskrbel, da se boste spet samozavestno smejali in z veseljem pokazali svoje zobe. Ne skrbite zaradi čakalnih dob, te so pri nas v Ljubljani zelo kratke. Kontaktirajte nas, če potrebujete dobrega ortodonta v Ljubljani ali pa otroškega ortodonta.

 

Otroški ortodont Ljubljana


Ne odlašajte z obiskom ortodonta

Če želite imeti estetsko dovršene zobe in poskrbeti za optimalen položaj zob ter ustrezno poravnane čeljusti, potem ne odlašajte z obiskom ortodonta. Ljubljana oziroma Dentalna Akademija v Ljubljani je kraj, kjer bodo naši vrhunski ortodonti poskrbeli, da bodo vaši zobje spet popolni in pravilno poravnani. Cenik ortodontskih storitev je pri nas več kot ugoden. Skupaj bomo našli rešitev za vaše zobe in se v sodelovanju z vami dogovorili o poteku zdravljenja. Zagotavljamo vam popoln nasmeh po zelo ugodni ceni. Kontaktirajte nas in se dogovorite za obisk ortodonta v Ljubljani. Pričarali vam bomo nov nasmeh.