28. december 2015

Organska kozmetika za nego obraza in telesa

V Kozmetičnem salonu Nika se že od samega začetka trudimo našim strankam ponuditi le najboljše storitve in produkte. Prav zato smo v našo ponudbo vključili madžarsko organsko kozmetiko Ilcsi, ki po našem mnenju poseduje vse kvalitete, ki se jih od ekološke kozmetike pričakuje. Kozmetika Ilcsi je naravna kozmetika s certifikatom BDIH, ki dokazuje, da je Ilcsi naravna kozmetika za obraz pridelana na kontroliranem področju, ni testirana na živalih, ne vsebuje sintetičnih sestavin ter da ni pridelana iz sestavin s povečano radioaktivnostjo. Naravna kozmetika s certifikatom lahko vsebuje le sestavine, pridelane brez »pomoči« sintetičnih gnojil, pesticidov ali raznovrstnih spodbujevalcev rasti in podobnih sredstev. Bio kozmetiko Ilcsi uporabljamo pri negi obraza in telesa, saj so stranke čedalje bolj ekološko ozaveščene in si ne želijo uporabe umetnih snovi na svoji koži. Organska kozmetika lahko sicer še vedno povzroči alergije, zato jo pri občutljivi koži sprva preizkusimo na majhnem koščku kože.

Organska kozmetika

 

Naravna kozmetika za obraz

Naravna kozmetika za obraz Ilcsi vsebuje optimalno pridelane naravne ekstrate, ki obdržijo prvotno visoko vrednost vitaminov in mineralov. Prav teh koži v današnjih časih najbolj primanjkuje, saj je stalno izpostavljena stresu in onesnaženju. Organska kozmetika je torej najboljša rešitev tako za naravo kot tudi vašo kožo. Po negi z naravno kozmetiko za obraz Ilcsi bo vaša koža navlažena, mehka in sijoča – zdrava že na prvi pogled. Prepričani smo, da vas bo nega z organsko kozmetiko navdušila s prijetno dišavo in nežno teksturo. Pri negi z naravno kozmetiko za obraz Ilcsi se bomo maksimalno prilagodili tipu in individualnim potrebam vaše kože. Linija naravne kozmetike s certifikatom Ilcsi namreč obsega izdelke za vse vrste kože – od mastne, aknaste, mešane, normalne pa vse do suhe in zelo suhe.

 

Naravna kozmetika s certifikatom BDIH za popolno razvajanje

Organska kozmetika Ilcsi s svojim blagim naravnim vonjem in bogato strukturo nahrani dušo in telo. Po nežni in blagodejni masaži z organsko kozmetiko se boste počutili kot prerojeni. Za dodatne informacije o naravni kozmetiki s certifikatom Ilcsi obiščite našo spletno stran.