04. januar 2016

Okvirji za gobeline v vseh oblikah in formatih

Okvirji za gobeline ali vezenjeOkvirji za vezenje, kot so okvirji za gobeline, čipko in druge tradicionalne umetnosti v program okvirov za slike in pohištvo pri podjetju Okviri V d. o. o. sodijo že več kot tri desetletja, v katerih smo razvili odlična znanja in izdelali odlično izšolano ekipo, ki je svojemu delu predana z roko in srcem. Najpogostejše izvedbe okvirjev za vezenje so v standardnem formatu okvirja A4 in A3, okvirje za gobeline in drugo vezenje pa tako kot vse ostale okvirje za slike po želji naše stranke izdelamo tako v večjem ali manjšem formatu. Okvirji za vezenje se res najpogosteje pojavljajo v formatu okvirja A4 in A3, toda pri tako posebni izdelek, kot je okvir za gobelin, unikatno stvoritev spretnih in natančnih umetniških rok, ni potrebno ostajati zvest cenenemu povprečnemu formatu okvirja A4, saj lahko pri nas s strani izkušenih, a vedno sveže inovativnih mojstrov, brez vrtoglave cene naročite okvir za svoj gobelin ali drugo vezenje v povsem samosvojem stilu.

 

 

Okvirji za gobeline v sodobni in retro izvedbi

Kljub svojemu znanju in umetniškemu smislu iskreno upoštevamo želje svojih strank, saj verjmemo, da so njihove ideje največjega pomena pri urejanju prostora, da bi se v njem počutili izpolnjeni in doma. Z nasvetom naših kvalificiranih izdelovalcev okvirjev za vezenje boste pri izbiri svojega okvirja za gobelin seznanjeni tudi z ergonomskim učinkom vaše umetnine na prostor. V zadnjem času postajajo vedno bolj trendovske retro upodobitve in z njimi tudi okvirji umetnin. Posebno pozornost je potrebno nameniti temu, da okvir ne sme nikdar zasenčiti slike, razen seveda, če je to avtorjev posebni namen. Posebej hitro se to zgodi pri formatih okvirja A4 ali manjših, zato je pomembno, da se pri širini okvirja, njegovem profilu in vseh proporcih posvetujete z izkušenim mojstrom ostrega očesa. Pri nas jih imamo veliko.
Poudarite svoj gobelin ali čipko z enim od naših (ali svojim lastnim) okvirjem za vezenje in ozaljšajte svoj prostor z dvojno mero unikatnosti.