25. avgust 2015

Okulist v Ljubljani z dolgoletno tradicijo in vrhunskimi storitvami

Kot okulist v Ljubljani z več kot 30-letno tradicijo vam Optika Krstič in očesna ambulanta Bonis nudita celovito oskrbo vida in nakup kakovostnih optičnih pripomočkov. Seveda nismo edini okulist v Ljubljani, vendar pa se le redki dobri okulisti v Ljubljani lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo.

Vsakemu posamezniku se posvetimo individualno, saj je naša želja prav vsem omogočiti lepši pogled na svet. Poleg osnovnega pregleda oči za predpis očal ali kontaktnih leč ter splošnega pregleda vida in očesnih napak očesna ambulanta Bonis Ljubljana izvaja tudi razširjene preglede vida za medicino dela, npr. za vozniški izpit ali potrebe zaposlitve. V sklopu pregledov pa naši dobri okulisti v Ljubljani opravljajo tudi naslednje preiskave:

  • refraktometrija,
  • tonometrija,
  • pregled očesnega ozadja,
  • sprednja biomikroskopija,
  • zadnja biomikroskopija,
  • gonioskopija,
  • fundoskopija pri široki zenici,
  • Schirmerjev test in
  • določitev barvnega vida.

Dobri okulisti v Ljubljani

Očesna ambulanta Bonis – najugodnejši okulist v Ljubljani

Osnovni okulistični pregled vida za očala nam v prvi vrsti pokaže, ali potrebujemo (nova) očala ali ne. Gre za hiter in enostaven, pa tudi brezplačen pregled, saj zanj ne potrebujemo napotnice svojega osebnega zdravnika, ampak je dovolj samo zdravstvena kartica. Temeljiti okulistični pregledi pa so namenjeni odkrivanju in zdravljenju bolezenskih sprememb na vaših očeh, pri čemer naši dobri  okulisti v Ljubljani opravijo številne preiskave. Ker lahko do obolenja pride na kateremkoli delu očesa, je izredno pomembno, da pregledajo tako sprednje, povrhnje dele očesa, kot tudi očesno ozadje z mrežnico.

Okulist vam tudi v Ljubljani na vsakih 18 mesecev sicer lahko opravi brezplačni splošni okulistični pregled. Potrebujete le veljavno napotnico osebnega zdravnika, v nasprotnem primeru je pregled samoplačniški. Za osnovni okulistični pregled vida za predpis očal pa niti ne potrebujete napotnice, zadostuje samo zdravstvena kartica.

Da je okulistična ambulanta Bonis najugodnejši okulist v Ljubljani, vas bo prepričal tudi naš cenik, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani.

 

Tako kot vsi dobri okulisti v Ljubljani vam tudi očesna ambulanta Bonis Ljubljana omogoča, da se na okulistični pregled naročite osebno v ambulanti, po telefonu s klicem na številko 01/426 18 18 (od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ali v soboto med 9. in 12. uro) ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani.

 

Naj očesna ambulanta Bonis postane vaš okulist v Ljubljani. Zares dobri okulisti so v Ljubljani redki. Poiščite nas tudi na spletu.