29. april 2016

Odstranjevanje dlačic z vročim voskom je hitro, temeljito in naravno

Odstranjevanje dlačicOdstranjevanje dlačic z vročim voskom odstrani dlako skupaj s korenino. Vosek se namreč dodobra oprime dlake, ker je vosek segret, pa toplota odpre tudi folikle, zaradi česar dlako lažje izvlečemo in je ne pretrgamo. Vroč vosek je primeren tako za odstranjevanje dlačic na nogah, rokah, hrbtu (depilacija hrbta), obrazu, kot tudi na intimnih predelih.

Odstranjevanje dlačic s toplim voskom je precej preprosto. Najprej segrejemo vosek, nato pa ga v tanki plasti nanesemo na poraščene dele. Čezenj položimo depilacijski trak in ga pogladimo v smeri rasti dlak. Med ohlajanjem in strjevanjem se dlake zagozdijo v vosek. Depilacijski trak sunkovito povlečemo s kože v nasprotni smeri rasti dlak. Za čim bolj uspešno depilacijo morajo biti dlake dolge vsaj 0,5 centimetra. Če je dlaka izpuljena s korenino, bo ta ponovno zrasla šele v 2 do 6 tednih. Takšna dlaka bo tudi oslabljena, mehkejša in svetlejša.

V Kozmetičnem salonu Nika se depilacija (cene oz. cenik najdete na naši spletni strani) izvaja z visokokakovostnim toplim voskom in trakovi. Depilacija hrbta in nog poteka s širokimi valjčki Depilflax in Starpil trakovi, ozki valjčki pa so primerni za odstranjevanje dlačic pod pazduho, pa tudi na bikini predelu, če koža ni občutljiva. Brazilska depilacija se izvaja s posebnim film voskom brez trakov, ki kože ne razdraži.

 

Brazilska depilacija – odstranjevanje dlak na intimnih predelih

Medtem ko bikini depilacija poskrbi za odstranjevanje dlačic na bikini predelu, pa brazilska depilacija odstrani vse dlake na celotnem intimnem predelu, in sicer z venerinega grička, sramnih ustnic ter predela bikinija. Brazilska depilacija je za marsikatero žensko postala že rutina, priljubljena pa je tudi pri moških.

Ena izmed številnih prednosti, ki jih prinaša odstranjevanje dlačic z vročim voskom na intimnih predelih, je zagotovo higiena. Odstranjene dlake ponovno zrastejo po treh do štirih tednih in so občutno tanjše in manj močne. Brazilska depilacija vam tako omogoča brezskrbne dni brez britja in draženja kože.

 

Depilacija hrbta za privlačno gladek hrbet

Danes se vse več moških odloča tudi za odstranjevanje dlak na hrbtu. Poraščen hrbet sicer ne moti vseh žensk, so pa nekatere dlake na hrbtu lahko zanje tudi obijajoče. Če ob sebi nimate nikogar, ki bi vam dlake na hrbtu vsakih nekaj dni odstranil z britvico, je depilacija hrbta z vročim voskom najprimernejša rešitev.

 

Pozabite na britvice in depilacijske kreme, polne škodljivih kemičnih snovi, in obiščite Kozmetični salon Nika. Vaša koža bo še več tednov nežna in gladka. Vabljeni.