Odlična izbira izdelkov za malčke

27. november 2018

Odlična izbira za naše malčke

Če izbirate le med najbolj vrhunskimi izdelki, ki so namenjeni vašim otrokom, potem ste zagotovo odkrili spletno trgovino Babadu. Trgovina se ponaša s številnimi kategorijami izdelkov, med katerimi veliko vlogo igrajo tudi igrače, ki so neverjetno uporabne in tudi nadvse mikavnega izgleda.

 

Dekliška lepotilna mizica

Med številnimi nadvse privlačnimi izdelki v kategoriji igrač, lahko naletimo na posebno lepotilno mizico  s stolom. Izdelek se lahko pohvali s svetovno priznanim proizvajalcem Kidkraft. Tovrstno otroško pohištvo, ki je v prvi vrsti namenjeno deklicam, je sestavljeno iz mizice, ki ima eno veliko ogledalo ter dve prilagodljivi varni stranski ogledali. Lepotilna mizica je sestavljena iz 4 poličk. Te so namenjene predvsem za shranjevanje različnih pripomočkov za deklice. Poleg mizice komplet vsebuje še zelo prisrčen stol, ki se ga lahko pospravi pod mizico, kadar ga otrok ne potrebuje.

 

Poganjalec za veliko otroško veselje

V kategoriji Na kolesih lahko najdemo številna prevozna sredstva, med katerimi se nahajajo zelo priljubljeni poganjalci. Če iščemo leseno kolo za otroka, potem smo zagotovo zašli na povsem pravo mesto. Poganjalec Classic je samo eden od številnih tovrstnih sredstev, ki jih lahko kupimo v tej spletni trgovini. Gre pa za najbolje prodajan model poganjalčka.

 

Vrhunski model prihaja iz Anglije. Izdelan je iz najbolj kakovostne vrste lesa ter je zelo udoben za vožnjo. Njegov sedež je nadgrajen s prevleko, ki je narejena iz umetnega usnja. Ročaji na balanci se ponašajo z udobnimi penastimi ročaji. Omogočajo tudi zelo trden prijem našega malčka. Balanca poganjalca je narejena tako, da se lahko povsem prilega starosti našega malega junaka, ki bo morda prvič sedel na kolo take vrste. Zavijanje lahko na začetku omejimo, kasneje pa ga lahko povsem sprostimo.

 

Ker je kolo nastavljivo po višini in dolžini, bo lahko dlje časa spremljalo našega malčka. Tudi sedež se prestavlja višje, in sicer glede na otrokovo rast. Primerno se nastavi tudi razdalja med balanco ter sedežem. Otrok bo tak poganjalec brez težav vozil tudi do petega leta svoje starosti.

 

Vrhunski otroški vozički

Ena od kategorij v spletni trgovini Babadu se imenuje Na potepu. V njej boste lahko izbrali med vrhunskimi vozički za naše najmlajše ter še med nekaterimi izdelki, ki v veliki meri skrbijo, da se naš otrok lahko počuti odlično. Med bolj priljubljene ter prodajane vozičke sodi na primer otroški voziček Cybex priam. Že na prvi pogled lahko v naše življenje prinese veliko svežino, ki jo doseže predvsem posebna oblika, s katero se ponaša omenjeni voziček.

 

Mamica z vozičkomPoganjalček za otroke