13. junij 2017

Objemke za cevi za domačo in profesionalno uporabo


Objemke za cevi so kleparski elementi, s katerimi zadušimo nihaje, udarce in vibracije, tako da bo kvalitetna objemka za cev preprečila številne težave pri delu. Uporaba cevnih objemk je pogosta  in potrebna pri:

  • večini hidravličnih naprav na stacionarnem in mobilnem področju,
  • objemke za cevi uporabljamo pri izgradnji strojev,
  • cevne objemke potrebujemo pri pritrditvi cevnih napeljav in drugje.


Cevna objemka podjetja Tinde d. o. o. je primerna za industrijo in domače mojstre, saj pride prav pri številnih delih tako na masovnem, profesionalnem področju kot tudi v domači delavnici.


Objemke za cevi – tehnični podatki


cevne objemkeObjemka cevna je izredno praktičen element, ki ga potrebujemo za pritrditev različnih cevi, z njo pa jih obdržimo tudi v ravni liniji. Objemke za cevi so v podjetju Tinde d. o. o. narejene iz nerjaveče pločevine debeline 1,5 milimetrov ter širine 25 milimetrov, razlikujejo pa se po premeru in načinu pritrditve. Cevne objemke, med katerimi lahko izbirate, so primerne za odtočne cevi premera 60 milimetrov, 80 milimetrov¸ 100 milimetrov, 120 milimetrov, 150 milimetrov in 200 milimetrov, v kolikor pa vam dimenzije teh objemk za cevi ne ustrezajo, jih izdelujemo tudi po naročilu v velikostih, ki jih potrebujete.


Objemke za cevi podjetja Tinde d. o. o. se razlikujejo tudi po načinih pritrditve, tako da ustrezajo za prav vse primere. Nudimo objemke za cevi, ki se pritrdijo s podstavkom, z matico M12 ali M16, z vijakom za les ali s špico.
Za vse ostale tehnične podatke, podrobnosti in dodatne vprašanja, smo vam na voljo.


Zakaj po cevne objemke v podjetje Tinde?

objemke za ceviPri nas vam zagotavljamo cevne objemke najvišje kvalitete, ki bodo prilagojene točno vašim potrebam. Vsi zaposleni so strokovnjaki na svojem področju, ki nenehno težijo k izboljšavam in še boljši izkušnji stranke. Naj gre za objemke za cevi, požarne sisteme, fotokopiranje, krivljenje pločevine ali varjenje aluminija TIG, ste lahko prepričani, da boste odšli popolnoma zadovoljni.
Pred konkurenco nas postavlja sledeče:

  • izjemna kvaliteta,
  • strokovnost, ki jo z izobraževanjem in izkušnjami še nadgrajujemo,
  • ažurnost: pohvalimo se lahko s tem, da nikoli ne zamujamo z roki. Ker so ljudje pri svojem delu večkrat odvisni od drugih izvajalcev, je bistvenega pomena, da sodelujete z nekom, ki vam bo naročene izdelke dostavil pravočasno,
  • zanesljivost: vsi izdelki in storitve so usmerjeni v zadovoljstvo strank, kar lahko potrdijo številni zadovoljni kupci in porabniki naših storitev,
  • prijaznost: zavedamo se, da je prijazen odnos bistvenega pomena, kadar se dogovarjamo s stranko. Prisluhnemo vam in se potrudimo, da vam ugodimo v največji možni meri, pri tem pa vam v primeru vprašanj svetujemo tudi o najboljši tehnični rešiti za vaš primer.