14. junij 2017

Nizki delovni čevlji s kapico – prava zaščita

 

Delovni čevlji s kapico predstavljajo temeljni del vsake zaščitne opreme. Zagotavljajo nujno zaščito pri različnih opravilih in gradbeniških projektih. Pri slovenskem podjetju Trgos vam ponujamo visoke in nizke delovne čevlje različnih modelov za maksimalno zaščito vaših stopal. Kvalitetni delovni čevlji so prvi korak k varnem pristopu do dela!

 

Kvalitetni delovni čevlji brez primere!

 

delovni čevlji s kapico

Z izbiro najbolj zaupanja vrednih dobaviteljev lahko zagotovaljamo konstantno kakovost. Nad našimi visoko udobnimi delovnimi čevlji s kapico se navdušujejo zveste stranke, ki spadajo med najuspešnejša slovenska podjetja. Ponujamo namreč najbolj trpežne usnjene delovne čevlje s kapico in drugo delovno obutev kot so:

  • delovni čevlji brez kapice
  • usnjeni delovni čevlji z maksimalno vodoopornostjo
  • visoki začitni delovni čevlji s kapico

Poleg vseh vrst visokih in nizkih delovnih čevljev je na stalni zalogi tudi pestra ponnudba škornjev iz gume in klorovlakna, lahkih natikačev, cokljev z zračenjem in anatomske obutve.

 

Nizki delovni čevlji in še več – vse na enem mestu

 

Pri Trgos ponujamo celoten spekter delovne zaščite na enem mestu. Tako lahko na stalni zalogi in za ugodno ceno najdete:

  • varnostne pasove
  • vse za zaščito oči, sluha, glave in dihal
  • dežna oblačilanizki delovni čevlji
  • gozdarsko opremo
  • ostale pripomočke kot so predpasniki, nakolenčniki, opozorilni trakovi, torbe za orodje in drugo

 

 

Naš moto je zagotavljanje delovne zaščite visoke kakovosti, ki ustreza vsem najvišjim evropskim standardom. Z nakupom delovnih čevljev s kapico pri Trgos si zagotovite odlično zaščitno obutev, ki vas bo spremljala še dolgo!

 

Celotno ponudbo nizkih delovnih čevljev si lahko ogledate na naši spletni strani. Pošljete lahko tudi povpraševanje ali stopite v stik z nami preko telefonske številke 04 531 72 14! Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri nakupu izvrstne delovne opreme!