NARAVNA NEGA JE PRAVI ODGOVOR ZA VEČINO TEŽAV Z LASIŠČEM

17. maj 2019

V mnogih kulturah se zdravi, močni in sijoči lasje smatrajo za simbol zdravja in vitalnosti, ponekod celo ženskosti in ženskega ponosa. Pri njihovem zdravju ter kvaliteti pa ima ključno vlogo naše lasišče, zato potrebuje skrbno nego. Za umivanje so priporočljivi blagi šamponi, za sušenje pa čim manj uporabe električnih sušilcev, ki lase in lasišče izsušijo ter celo poškodujejo.

Težave, kot so suhi lasje in lasišče, so pogosta posledica prekomerne uporabe raznovrstnih kemijskih sredstev. Pogosti so tudi mastni lasje in lasišče, rezultat povečanega izločanja žlez lojnic, prhljaj, sivenje las, ki je največkrat povezano s staranjem, srbeče, suho lasišče, ki je prav tako lahko povezano s staranjem, obremenitvami, hormonskimi spremembami itd. in porušen ph lasišča, največkrat povzročen s kemičnimi sredstvi za nego las.

V večini primerov lahko na vsa omenjena stanja vplivamo z uporabo naravnih izdelkov, ki ne vsebujejo parabenov, alkoholov ter drugih škodljivih snovi, pripravljenih iz naravnih rastlinskih olj, ekstraktov, eteričnih olj, nežnih olivnih mil in sode bikarbone, naravne gline, jabolčnega kisa, rastlinskih glicerinov, izvlečkov sadja ter zelenjave.

Naša ponudba vsebuje naravne izdelke za nego las, kot so naravne obloge, olja in šamponi, ki bodo poskrbeli za popolno nego, rešitev problemov z lasmi in lasiščem, hkrati pa pomagali pri preprečevanju nastanka zgoraj opisanih težav. Za naše izdelke garantiramo, da so izbrani po načelih etične in pravične trgovine (FAIR TRADE).

 

Naravna nega las