29. julij 2015

Nakup letalske karte najbolj ugoden takoj po objavi datuma leta

Da bi bil naš nakup letalske karte čim bolj ugoden, se je zanj najbolje odločiti več mesecev pred odhodom. Izkazalo se je namreč, da so letalske karte, ki jih rezerviramo več kot mesec dni vnaprej, ugodnejše od tistih, ki bi jih kupili tik pred zdajci oz. last minute. Pravzaprav je najboljši čas za nakup letalske karte takoj, ko letalska družba objavi datum leta. Cena letalske karte, ki jo ponujajo nizkocenovni letalski prevozniki, se nato do datuma odhoda praviloma le še zvišuje.
Do poceni letalske karte lahko pridemo tudi tik pred odhodom v okviru last minute ponudbe. Last minute letalske vozovnice lahko kupite na letališču neposredno pred odhodom. Če imate srečo, lahko prazen sedež za želeno destinacijo dobite takoj.

 

Poceni tudi letalske karte last minute

Letalske karte last minute je možno dobiti le pri čarterskih ponudnikih letov. Ko ti razprodajo večino sedežev na letalu, namreč običajno znižajo ceno preostalih prostih sedežev. Tako lahko z nakupom last minute letalske vozovnice tudi izjemno veliko prihranimo. Če ste dovolj prilagodljivi za rezervacije v zadnjem trenutku, potem je last minute ponudba za letalske karte čarterskih prevoznikov kot nalašč za vas.
A zakaj bi čakali na do zadnjega trenutka za nakup najcenejše letalske karte, če pa so cene vozovnic izjemno ugodne tudi več tednov pred tem? Prihranite si nervozno spremljanje letov in čakanje na najugodnejšo ponudbo in se za nakup letalske karte odločite takoj, ko boste vedeli za datum vašega odhoda. Pri iskanju najbolj ugodne ponudbe pa vam bo v veliko pomoč naš iskalnik za letalske vozovnice.

 

Nakup letalske karte

 

Nakup poceni letalske karte s pomočjo spletnega iskalnika

Spletni iskalnik za letalske karte je najboljša pot do poceni avionske karte. Omogoča vam iskanje po različnih letalskih družbah in po datumu odhoda in prihoda. Tako lahko dobite občutek, kdaj se nakup letalske karte resnično splača in kdaj ne. Poleg časa nakupa na ceno vplivajo tudi izbira letalske družbe, sezona in seveda destinacija potovanja, zato je zelo težko predvideti, kdaj bo določena letalska karta najcenejša.
Naš iskalnik za letalske karte vam bo hitro in enostavno poiskal poceni letalske karte. Vse, kar morate storiti, je v iskalnik vnesti destinacijo, datum odhoda in prihoda ter vrsto poleta. Nato pa med ponudniki le še izberete pravo letalsko družbo, termin in seveda ceno.