20. junij 2017

 najem skladiščaV najem skladišča vas bo prepričala tudi cena


V podjetju Oblč vam ponujamo najem skladišča po resnično ugodni ceni, poleg pa z najemom skladišča ne boste imeli nikakršnih nevšečnosti, saj zagotavljamo enostaven najem skladiščnega prostora, a hkrati ponujamo visoko kakovost skladiščnih prostorov. V  najem namreč ponujamo skladišča tudi za najbolj zahtevne izdelke. Z najemom skladišča, ki bo zadostil vašim kriterijem in zahtevani velikosti, boste omogočili skladiščenje celo tistih izdelkov, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, elektrotehnike in prehranske industrije.


Cena najema skladišča vam ne bo osušila denarnice


Odločite se za najem skladišča v podjetju Oblč, mi pa vam bomo ponudili kar 5400 kvadratnih metrov površin našega skladišča za najem, zato boste do svojega, dovolj velikega prostora za skladiščenje  zagotovo prišli. Obenem pa vas bo razveselila naša cena najema skladišča, saj se boste zlahka prepričali, da vam ne bo osušila denarnice. Cena najema skladišča, ki ga ponuja podjetje Oblč, je namreč v primerjavi s podobnimi prostori enakih površin in kakovosti tudi nadvse konkurenčna. Odločite se torej za najem našega skladišča, mi pa vam obljubljamo, da bo to vaša naravnost odlična odločitev.   


najem skladišča cenaNaša cena najema skladišča za vaše zadovoljstvo


Prostori podjetja Oblč se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana –Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje. Celotna velikost objekta, v katerem se lahko odločite za resnično ugodno ceno najema skladišča, sicer znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Na voljo sta dve skladišči: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, drugo pa 1650 kvadratnih metrov. Poleg omenjenih skladišč ponujamo v najem tudi druge poslovne prostore za proizvodne in storitvene dejavnosti.