08. maj 2017

Avtomat za vodo -  udobje in dobro počutje v vašem prostoru

Avtomat za vodo nam v vsakdanjem življenju nudi osvežujočo vodo ob kateremkoli času na nam že znani,  pogostokrat  prijetni lokaciji. V današnjem času je avtomat za vodo nepogrešljiv za udobje bivajočih ali obiskujočih v določenem prostoru. Omogoča samopostrežno točenje primerno ohlajene ali izvirske vode, pa tudi vroče vode za pripravo napitkov. Možen  je nakup, po zelo dostopni ceni pa tudi najem aparata za vodo.  Avtomat za vodo je priročen,  odlikuje ga enostavna  in varna uporaba, ima lep design in se lepo poda v vsak prostor.

 

najem aparata za vodo

 

Najem aparata za vodo – ugodna cena in hitra postavitev

Ugodna cena najema aparata za vodo ter enostavna in hitra postavitev so pokazatelji vse večjega števila naročnikov. Postavitev aparata je dobra rešitev za vse, ki želijo imeti vedno na razpolago svežo vodo za zaposlene ali gostujoče. Informacije o ceni najema aparatov za vodo nudi podjetje Limaks d.o.o., ki se ukvarja z distribucijo aparatov za točenje vode.  Naročniki lahko izberejo avtomat za vodo z direktnim priklopom na vodovodno omrežje. Tristopenjski filtri  avtomata filtrirajo vodo, tako da je zagotovljena čistost vode do 99,9 %. Druga izbira so avtomati  z baloni vode.  Baloni  so napolnjeni s čisto izvirsko vodo Vila.

 

Avtomat za vodo s čisto izvirsko vodo

Izvirska voda Vila  je polnjena ob izviru na nadmorski višini 902 m v neokrnjeni naravi v Kamniško -  Savinjskih Alpah.  Polnijo jo v plastenke in plastične balone. Za posebne namene pa lahko podjetja omenjeno čudovito izvirsko vodo v plastenkah ponudijo svojim strankam kot promocijsko vodo, z logotipom  podjetja in tako izkoristijo lepo priložnost za promocijo svojega podjetja. Ker pogosto pozabljamo na zadostno pitje vode, je avtomat za vodo enkratna rešitev.  Ljudje jih z veseljem uporabljajo v različnih večnamenskih prostorih. Odločitev za najem aparata za vodo po nizki ceni je vsekakor v koraku s časom, je ena najboljših idej, saj  boste veliko naredili za udobje, dobro počutje in zdravje ljudi v prostoru.

 

avtomat za vodo