20. november 2017

Proizvajalci lesenih oken Kli LogatecNajboljša okna, ki jih proizvajajo proizvajalci so lesena

Najboljša okna, so naravna in človeku prijazna, ki jih proizvajalci izdelujejo iz lesa. Poleg oken iz lesa, npr: smreka, macesen, hrast, so kvalitetni tudi okvirji iz drugih materialov, npr. ALU ali PVC v kombinaciji z lesom.

 

Proizvajalci, se zavedajo odlične, z eno besedo, najboljše kvalitete lesa in njegovega pozitivnega učinka na naše bivalno okolje, zato vsi proizvajalci v prvi vrsti prisegajo na naravna in najboljša okna, ki dihajo skupaj z nami in našim domom. 

 

Pri načrtovanju menjave ali prve vgradnje novih oken v novogradnjo, je prav, da imamo v mislih najboljšo energetsko izolativnost, ter možnost naravnega zračenja našega doma. Če vprašamo za mnenje proizvajalce, bodo proizvajalci vedno pravilno svetovali, naj izberemo najboljša, ki so, kljub visoko kvalitetnim ostalim materialom, najboljša in najprijaznejša ljudem in okolju, torej lesena okna ali kombinacijo z drugimi kvalitetnimi in visoko izolativnimi materiali, kot so ALU ali PVC material.


Najboljša lesena oknaNajboljša okna iz smrekovega, macesnovega in hrastovega lesa

Najboljša okna iz lesa so najpogosteje izdelana iz smrekovega, macesnovega in hrastovega lesa. Naravna lastnost lesa je ta, da je najboljši izolator, vendar se odziva na naravne temperaturne spremembe in spremembe vlage v okolju, zato ga je potrebno ustrezno zaščiti pred zunanjimi vplivi okolja. Zaščita za kvaliteten in dolgotrajen izgled, je pomembna in nujna, če želimo, da bodo imela naša okna dolgo življenjsko dobo.

 

V Sloveniji je zaradi bogatega vira naravnega lesa, ki raste v naših gozdovih, možno proizvajati najboljše in cenovno najugodnejše lesene produkte iz smreke, macesna, hrasta ter mnogih drugih vrst lesa.


Proizvajalec lesenih oken po načrtu: Okna KLI Ambient d.o.o.

Ko se odločamo za menjavo ali načrtujemo nakup novih oken za novogradnjo, lahko pri proizvajalcu, Okna KLI Ambient d.o.o., dobimo najboljšo ponudbo. S svojo proizvodnjo najboljših oken za naš dom, so se v 60 letih, odkar so prisotni na trgu strokovno izpopolnili in dobro spoznali naše želje in potrebe pri gradnji oz obnovi naših domov.

 

Proizvajalec, Okna KLI Ambient d.o.o., nam lahko izdela kvalitetna in najboljša okna po načrtu in po najboljših cenah.

S pomočjo Eko sklada, katerega namen je, najboljša energijska učinkovitost v stanovanjskih stavbah, lahko pri proizvajalcu v neposredni bližini Ljubljane, pridobimo nepovratna sredstva, ter tako poskrbimo za ugodno zamenjavo oken z najboljšimi .
Najboljšega proizvajalca oken, lahko obiščemo v prodajno razstavnem salonu, kjer nam bodo njihovi strokovnjaki znali strokovno svetovati in najti najboljšo rešitev za zamenjavo ali vgradnjo novih lesenih oken tudi v kombinaciji z drugimi kvalitetnimi materiali.