20. januar 2016

Nadzorne kamere, ki snemajo podnevi in ponoči

Brez kakovostnih nadzornih kamer si težko zamislimo učinkovit protivlomni sistem. Pomembno je, da nadzorna kamera omogoča veliko ločljivost slike, saj lahko le na ta način dejansko prepoznamo posnete osebe. Prav tako je pomembno, da nadzorna kamera omogoča snemanje tudi v temi, ko se zgodi največ vlomov in drugih zločinov.

 

 

Nadzorne nočne oziroma infrardeče kamereNočne kamere (infrardeče kamere)

Za ta namen se običajno uporabljajo infrardeče oz. nočne kamere, ki imajo sposobnost snemanja v temi. Infrardeče kamere zaznavajo spremembe v temperaturi in na podlagi tega sprožijo nadaljnje akcije. Nočne kamere je potrebno pravilno usmeriti, torej stran od klimatskih naprav in prostorov, ki jih lahko dosežejo domače živali, da se ne bi po nepotrebnem sprožali lažni alarmi. Posebej priljubljene so IP kamere za nadzor, ki omogočajo enostavno povezljivost na internet. Dogajanje na tovrstni nadzorni kameri lahko spremljamo povsod in na vseh elektronskih napravah z možnostjo dostopa na internet. Pri nas lahko najdete tako običajne kot nočne kamere z možnostjo oddaljenega nadzora. Nočne kamere niso idealne samo za varovanje doma in lastnine. Z njo lahko tudi nadzorujete otroka v zibelki in medtem opravljate druga opravila. Nočne kamere so lahko vrtljive ali ne, s povečavo posnetka (zoomom) ali brez njega. Primerne so za notranje in zunanje prostore (robustnejši modeli).
Izbiro nadzorne kamere prilagodite vaših željam in potrebam. Na voljo vam je zares pestra paleta video nadzornih kamer, ki se razlikujejo po obliki, načinu delovanja in namenu uporabe (zunanje/notranje, barvne/črnobele, infrardeča kamera za zajem slike tudi ponoči,…). Infrardeče kamere z možnostjo IR osvetlitve vam dajejo občutek varnosti tudi ponoči, saj so posnetki jasni in primerno osvetljeni.

 

 

Varnostne kamere - cena

Cene varnostnih kamer v naši spletni trgovini so zelo dostopne, vendar naj cena ne bo edino merilo pri nakupu. Predvsem vam priporočamo, da izberete varnostno kamero, ki bo ustrezala vašim pričakovanjem in zahtevam varnostnega sistema. Če potrebujete dodatne informacije o naših produktih, kot so infrardeče kamere, IP kamere, itd., nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.