Nadgradnje gospodarskih in tovornih vozil – keson in alu

14. april 2018

 

 

Podjetje AMK Servis Marko Krmavnar s.p., ki ima sedež v Brezovici pri Ljubljani, poslovno enoto pa na Cesti dveh cesarjev 393 v Ljubljani, se ukvarja z različnimi nadgradnjami vozil od osebnih za potrebe invalidnih oseb pa vse do nadgradnje gospodarskih vozil. Poslanstvo podjetja je obstati na trgu kot eden glavnih ponudnikov nadgradnje vozil za invalide s kvalitetnimi izdelki na podlagi katerih si želimo povečati tržni delež družbe. Naša politika pri nadgradnji vozil zajema izvajanje kakovostnih storitev, doseganje učinkovitosti na osnovi prepoznanih tveganj, zmanjšati stroške z usposabljanjem ter dvigniti nivo kakovosti z učinkovitejšimi procesi in kvalitetnimi artikli. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki pri nadgradnji vozil posvetimo individualno, upoštevamo njene želje in ideje, ter ji ponudimo primerno nadgradnjo vozil, naj gre za nadgradnjo osebnih ali nadgradnjo tovornih vozil. V našem podjetju svoje cilje dosegamo tako, da vsi sodelavci razumejo politiko vodenja in jo uresničujejo in vzdržujejo na svojem delovnem mestu pri različnih procesih, obenem pa se zavedamo, da je učenje izjemno pomembno, zato naši zaposleni vseskozi pridobivajo nova znanja in se vseskozi strokovno izobražujejo, kar pomeni, da sledijo trendom in smernicam.

 

Nadgradnja osebnih vozil za večjo mobilnost invalidnih oseb

 

V podjetju AMK smo posebno pozornost namenili nadgradnji vozil, katere upravljajo invalidne osebe in morajo biti posebno prilagojeni za njihovo večjo mobilnost. Za vse nadgradnje vozil, tako osebnih kot tudi gospodarskih, imamo v ponudbi kakovostne proizvode belgijskega, švedskega, nemškega in italijanskega porekla, ki zagotavljajo izjemno kakovost. Največ strank se pri nadgradnji vozil odloča za produkte švedskega podjetja Autoadapt, ki obenem naše strokovnjake vseskozi usposablja, vzdržujejo visok nivo varnosti, obenem pa želijo komunicirati s svojimi kupci, zato smo vsi izjemno zadovoljni pri nadgradnji vozil. Izbirate lahko med različnimi nadgradnjami osebnih vozil od opreme za samostojno upravljanje vozila, vrtljivega sedeža ali pomožnega dvigala za vstop v in iz avtomobila, mehanske klančine, osebna dvigala in dvigala za dvig invalidskega vozička v vozilo. Ne glede na to, za katero nadgradnjo vozila se boste odločili, vam bomo pred nakupom svetovali ter vam predstavili prednosti nadgradnje vozila, tako da se boste lahko pred nakupom posvetovali in se šele potem odločili za varen in kvaliteten nakup nadgradnje vozila. Prepričani smo, da z našimi nadgradnjami vozil pomagamo invalidnim osebam do večje mobilnosti in lažjega življenja. Kontaktirajte nas in se prepričajte o kvalitetnih izdelkih za nadgradnje vozil.

 

nadgradnja vozila

 

Nadgradnja gospodarskih vozil za prevoz različnih artiklov

 

Prevoz različnih artiklov je skoraj nuja v različnih podjetjih, ne glede na to, v kateri panogi delujejo, zato nudimo nadgradnjo gospodarskih vozil po vaših željah, z različnimi alu nadgradnjami vozil, izotermičnimi komorami, zaprtimi furgoni in različnimi nadgradnjami s kesoni. Izotermične komore so kvalitetna nadgradnja tovornih vozil, za prevoz različnih prehrambenih artiklov, ki lahko kontrolirajo do -25 stopinj, obenem pa imajo pregradne stene, ki so lahko pomične ali fiksne in s tem dobimo več prostorov, kjer so lahko različne temperature. Takšna nadgradnja gospodarskega vozila je primerna za prevoz rib, mesa, pekovskih izdelkov in ostale hrane, s tem pa vam je omogočena lažja distribucija. Nadgradnja vozila s kesoni je prav tako odlična rešitev, nudimo pa več opcij od tovornih kesonov odprte izvedbe z nosilci za dolgi tovor in alu stranicami, zaprtih izvedb z nosilci za ponjavi v kombinaciji z nakladalno plošadjo in kiper izvedbami z avtomatskim odpiranjem stranic ter možnostjo hidravličnega pogona do 3,5 ton. Nudimo tudi nadgradnjo vozila z menjalnimi kesoni z izvlečno nakladalno ploščadjo, ki bo vam in vašim delavcem olajšalo delo in ga naredila hitrejšega in bolj učinkovitega. V kolikor vas zanima nadgradnja gospodarskih vozil nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 

nadgradnja vozila

 

Nadgradnja vozil v podjetju AMK po ugodni ceni

 

V podjetju AMk se trudimo, da smo hitro odzivno, obenem pa se zavedamo, da brez kvalitetnih nadgradenj vozila ne gre. Imamo urejeno delovno okolje za nadgradnjo osebnih in tovornih vozil, delo je izvedeno v dogovorjenih rokih, obenem pa zaposleni v praksi zagotavljajo ustreznost delovanja procesov s samokontrolo. Prepričani smo, da lahko pomagamo vsaki stranki od nadgradnje osebnih vozil za večjo mobilnost invalidnih oseb, s prilagojenim volanom, vrtljivim sedežem ali dvigalom za dvig invalidskega vozička v avto, obenem pa takšne nadgradnje vozil nudimo po ugodni ceni, ki je v razmerju s kakovostjo naših artiklov in dela izjemno prijazna do stranke. Enako je pri nadgradnji gospodarskih vozil za različne panoge in prevoze, kjer lahko izbirate med različnimi alu nadgradnjami, nudimo pa tudi izotermične komore in forgone, kjer lahko s prekati prevažate različne vrste tovora v različnih temperaturah. V kolikor imate glede nadgradnje vozil kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali, lahko pa nas obiščete tudi osebno in se v živo prepričate o naših kvalitetnih alu nadgradnjah vozil po izjemno ugodnih cenah. Olajšajte si življenje in delo s kakovostnimi nadgradnjami različnih vrst vozil v našem podjetju.