31. marec 2017

Mulčerji – rabljeni stroji v brezhibnem stanju

 

Mulčerji so naprave, ki so vsestransko uporabne. To so lahko samostojni stroji, zelo pogost pa je tudi mulčer za traktor. Še posebej zmogljivi so t. i. gozdarski mulčerji, primerni tudi za najzahtevnejša dela, medtem ko se na manj zahtevnih terenih za frezanje zemlje uporabi enostavnejša freza.

 

 

mulčerjiPri čem vse vam pomagajo mulčerji?

 

Z mulčerji je mogoče odstraniti oziroma zdrobiti grmovno vegetacijo (do 10 centimetrov prsnega premera), vejevje, kar prepreči gradacijo podlubnikov, in drevesne panje. Tako so mulčerji praktično obvezna oprema, ko je treba poskrbeti za vzpostavitev travniških površin na zaraščenih območjih, uporabljajo pa se tudi pri obnovi sadovnjakov in pri pripravi športnih površin oziroma igrišč. Glede na namen dela je nujna izbira ustreznega mulčerja – na primer mulčer za strme terene ali mulčer za brežine – saj bo le tako delo opravljeno optimalno in dovolj hitro. Seveda pa nakup naprave pomeni tudi precej visoko finančno investicijo. V mnogih primerih je tako za delo bolj smiselno najeti profesionalnega izvajalca storitve. Mulčenje je ena od dejavnosti, s katero se ukvarjamo v podjetju Tisa, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč. Področja našega delovanje so med drugim še obrezovanje dreves in pravilno podiranje dreves, kadar je to potrebno, hlodovina za drva pa je lahko nato tudi odkupljena, če razmišljate o prodaji. Prepričani ste lahko, da vam bomo pripravili ponudbo, s katero boste zelo zadovoljni.  Seveda pa bo pred tem eden izmed naših strokovnjakov opravil tudi brezplačen ogled na terenu, ki bo osnova za našo ponudbo in za dogovor glede najustreznejšega termina poseka.

 

 

mulčerji rabljeni

Cenovno ugodni mulčerji – rabljeni, a izjemno ohranjeni

 

Če imate na voljo omejena sredstva, a vas kljub temu zanimajo kakovostni mulčerji, rabljeni stroji iz našega voznega parka morda predstavljajo natanko tisto rešitev, ki jo iščete. To so namreč cenovno zelo dostopni mulčerji. Rabljeni mulčerji so bili profesionalno vzdrževani in redno servisirani, zato je njihovo delovanje brezhibno. Med njimi se pogosto znajde tudi mulčer za traktor, pogosto pa so to tudi stroji za posebne, zahtevnejše terene (mulčer za strme terene, mulčer za brežine itn.). Kombinacija ugodnih cen in vrhunske ohranjenosti naprav vas bo zagotovo prijetno presenetila. Aktualno ponudbo lahko spremljate na naši spletni strani, če pa želite preprečiti, da bi prepozno naleteli na informacije, ki bi vas lahko zanimale, nam lahko pišete ali nas pokličete. Posredovali vam bomo podrobnejše informacije o možnostih nakupa in vas obvestili, ko bo na voljo naprava, ki bi bila primerna za vas.