15. februar 2018

Moške drsalke hokejske, za začetnike in rekreativne drsalce po ugodni ceni!


Moške drsalkeMoške drsalke lahko po ugodni ceni kupite v spletni trgovini podjetja B2MS d. o. o. Ponujamo vam različne žensk, otroške in moške drsalke, od drsalk za začetnike in rekreativne drsalce pa vse do moških hokejskih drsalk. Naša ponudba zajema tudi ženske in otroške drsalke, katerih cena je prav tako zelo ugodna. Podjetje B2MS d. o. o. je mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja z zastopanjem, distribucijo in svetovanjem. Specializirani smo za prodajo športnih proizvodov, kot so rolerji, drsalke, longordi, deske, skiroji, oblačila za športnike po naročilu, unikatne športne nogavice itd. Naš celoten prodajni program zajema izdelke z otroke, moške in ženske, namenjen pa je tako rekreativnim kakor tudi profesionalnim športnikom. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko tudi opravite svoj nakup. V primeru kakršnihkoli vprašanj pa vas vabimo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 041 824 675.

 

 

Moške drsalke: cena drsalk še nikoli ni bila tako ugodna

Če ste mislili, da morate za kvalitetne moške drsalke odšteti veliko denarja, potem nam dovolite, da vas prepričamo o nasprotnem. Naš prodajni program zajema izredno kvalitetne drsalke, cena drsalk pa je zelo ugodna. Vse drsalke iz naše ponudbe, pa tudi moške, so izdelane iz izjemno kakovostnih materialov, ki omogočajo udobno in varno drsanje. Če ste začetnik pri drsanju, potem so drsalke za začetnike odlična izbira za vas. Na naši spletni strani lahko najdete odlične moške drsalke za začetnike, s katerimi bodo prvi začetki na ledu zagotovo lažji, saj so moške drsalke izredno udobne, ponujajo optimalno zaščito stopala in gležnja in omogočajo hitre in nagle gibe. V moških drsalkah pa vam bo tudi prijetno toplo, saj so materiali, iz katerih je izdelan čevelj, zares pozorno izbrani. Cena moških in ostalih drsalk iz naše ponudbe je zelo ugodna. Ceno pa smo še dodatno znižali, kar pomeni za vas odlično priložnost za še bolj ugoden nakup.


Atraktivne drsalke za rekreativne drsalce

Naša ponudba drsalk je zelo pestra, saj vam ponujamo ženske, otroške in moške drsalke različnih vrst, med katerimi boste našli tudi moške hokejske drsalke, drsalke za umetnostno drsanje in drsalke za rekreativne drsalce. Poleg tega pa lahko v naši ponudbi najdete tudi široko ponudbo opreme za drsanje in torb za drsalke. Moške drsalke za rekreativne drsalce so zasnovane tako, da vašemu stopalu in gležnju nudijo popolno oporo in na ta način preprečijo morebitne poškodbe. Moške drsalke, kakor tudi otroške in ženske, so narejene iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki nudijo odlično oporo stopalu in omogočajo hitre gibe. Vsi rekreativni drsalci lahko najdete v naši ponudbi odlične drsalke za rekreativne, s katerimi boste uživali pri drsanju.


Moške hokejske drsalke – ugodna cena in najboljša kakovost

Moške hokejske drsalke so oblikovane tako, da omogočajo hitre in ostre obrate, ne da bi to vplivalo na vaša stopala. Moške drsalke za hokej so izredno udobne, trpežne in hitre, vaše stopalo pa varujejo pred neprijetnimi poškodbami. Naša ponudba moških hokejskih drsalk je zelo raznolika in pestra, zato smo prepričani, da boste našli primerne drsalke za vas. Pri izbiri moških hokejskih drsalk, pa tudi ženskih in otroških, posebno pozornost posvetite materialom, iz katerih so izdelane, in ne le videzu.


Ponudba moških hokejskih drsalk

DrsalkeMed moškimi drsalkami za hokej boste našli tudi hokejske drsalke CROX, ki so namenjene rekreativnemu hokeju. Moške drsalke so lahke, imajo odlično toplotno izolacijo, ki zagotavlja, da vas ne bo zeblo v stopala. Opremljene so s kvalitetnim in preprostim zapenjanjem. Zunanje 3-plastno ogrodje je izdelano iz trdnega materiala PE elastičnega do -25 C. Rezilo je pritrjeno s prečnimi vijaki.  Notranja podloga moške drsalke za hokej je anatomsko oblikovana v gležnju in okrog Ahilove tetive. V čevlju pa je tudi anatomski vložek, ki bolje prenaša gibanje. Odlična izbira za aktivne in rekreativne igralce hokeja so moške drsalke REVO DSX. Lupina je izdelana iz visoko trpežnega, togega termoplastičnega CYBER 385. Celotna lupina je anatomsko integralno tvorjena v enem kosu. Uporabljene tehnologije in odlični materiali omogočajo igralcem veliko udobje, večjo moč drsanja, boljšo zaščito noge itd. Omenjene moške drsalke za hokej dosegajo izjemne lastnosti drsanja: visoko trdnost, udoben občutek med drsanjem in odlično manevriranje.


Aktivni in rekreativni igralci hokeja

Za vse aktivne in rekreativne igralce hokeja imamo na voljo odlične moške drsalke REVO RSX. Lupina je izdelana iz visoko trpežnega, togega termoplastičnega CYBER 385. Uporabljene tehnologije in materiali omogoča jo igralcem veliko boljše udobje, večjo moč drsanja, boljšo zaščito za noge in še posebej pomembno, nizko težo. V primerjavi z REVO DSX modelom, je ta model bolj utrjen po celotnem obodu drsalke, jezik vsebuje dodatne plasti obloge, ki zagotavljajo izboljšano zaščito in udobje. Drsalke so izdelane iz termoplastičnih materialov in zaradi toplotne obdelave jih je mogoče prilagoditi prav za obliko noge. Oglejte si tudi ostalo ponudbo moških drsalk, kjer boste našli tudi vse informacije o ceni in lastnih drsalk. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite že danes, mi pa bomo poskrbeli, da bodo vaše nove moške drsalke pri vas doma v najkrajšem možnem času.