07. avgust 2017

Montaža klimatske naprave za udobje in energetsko učinkovitost


Podjetje Iblo je pooblaščeni uvoznik in distributer za klimatske naprave in sisteme LG in nudi kvalitetno montažo klimatskih naprav, tako tistih z zunanjo enoto, kot tudi klimatske naprave brez zunanje enote. Klima naprave LG so vrhunski izdelek, saj porabijo izredno malo energije, s čimer privarčujete pri stroških vzdrževanja in delovanja. Vseeno pa to ne pomeni da pozabljamo na kvaliteto. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato je naša skrb usmerjena k vam, s čimer vam zagotavljamo udobno bivanje in delovanje. Poleg montaže klimatskih naprav se ukvarjamo tudi s področjem ogrevanja (toplotne črpalke) in prodajo prezračevalnih naprav. Za več informacij o klima napravah in cenah le-teh obiščite cenik na naši spletni strani ali pa nas kontaktirajte preko telefona ali emaila.


Montaža klimatske naprave LG zagotavlja elegantno obliko in trajnost


V podjetju Iblo smo specializirani za montažo klimatskih naprav LG, ki sodijo v sam kakovosten vrh, obenem pa so okolju prijazne ter zagotavljajo trajnost in so elegantne na pogled. Pred montažo klimatske naprave lahko izbirate med manjšini, enojnimi multi split klima napravami za splošno uporabo ali pa med profesionalnimi klima napravami, ki so primerne za posebne prostore kot so trezorji, laboratoriji in sejne sobe, obenem pa nudimo tudi velike klimatske sisteme, s katerimi lahko hladite in ogrevate sanitarno vodo. Montaža klimatskih naprav je hitra in enostavna, na voljo pa so vam tudi klimatske naprave brez zunanje enote, kar pomeni, da ne potrebujete več nepotrebnih stvari na zunanji strani hiše. V kolikor potrebujete novo klima napravo nas kontaktirajte in v najkrajšem možnem času se bomo dogovorili za montažo klimatske naprave.

 

Montaža klimatske naprave


Klima naprava vam bo olajšala bivanje in delovanje v prostoru


Montaža klimatskih naprav ni pomembna samo z vidika elegance, trajnosti in energetske učinkovitosti, ampak zagotavlja kvalitetnejše bivanje in delovanje doma ter v službi. Ravno ugodno bivanje v vseh prostorih je naše poslanstvo in prepričani smo, da mu s klima napravami LG uspešno sledimo. Skrbimo za varovanje okolja, delamo s proizvodi usmerjenimi v prihodnost in iščemo celovite rešitve na področju hlajenja in ogrevanja. Storitev, ki je opravljena kakovostno, strokovno in z odgovornim odnosom do kupca prinese dolgotrajno zadovoljstvo. Bodite zadovoljni tudi vi in nas kontaktirajte o možnosti montaže klimatske naprave v vašem domu ali službi. V kolikor imate krkšnokoli vprašan je o klima napravah nas kontaktirajte ali obiščite cenik na naši spletni strani. Podjetje Iblo je pravi naslov za montažo klimatskih naprav. Prepričajte se tudi sami.

 

klima naprava