28. avgust 2017

Moderne in klasične steklene klubske mizice, ki bodo polepšale vaš prostor

Klubske miziceVerjetno je vsak med nami že razmišljal o popolni dekoraciji prostora, v katerem se bomo počutili sproščeno in domače. Klubske mizice so eden izmed elementov dnevnega prostora, ki imajo uporabno in funkcionalno vlogo. Zakaj ne bo bile tudi estetsko privlačne? V podjetju Maros smo poskrbeli tudi za ta majhen detajl v vašem domu. Za vas smo namreč pripravili veliko ponudbo modernih in klasičnih klubskih mizic, ki bodo polepšale vaš prostor. Poleg dodatkov za dom in dekoracij, boste pri nas našli vse, kar potrebujete za opremo vašega doma. Na slovenskem tržišču smo prisotni že od leta 1990 in v vseh teh letih smo si pridobili veliko izkušenj na področju prodaje vrhunskega pohištva priznanih svetovnih proizvajalcev.

 

Moderno ali klasično? Klubske mizice in ostalo pohištvo za vse okuse

Ker vemo, da je vsak okus edinstven in unikaten, so takšni tudi produkti, ki jih prodajamo. Prepričani smo, da bomo lahko zadovoljili še tako zahteven okus. Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu v Ljubljani ali Celju in se sprehodite skozi prekrasno opremljene in dekorirane prostore, kjer boste zagotovo dobili navdih za opremo vašega doma.  V podjetju Maros se vsak dan trudimo, da vam ponudimo le najboljše. Takšne so tudi naše moderne klubske mizice in ostalo pohištvo. Zato vam bomo znali uspešno strokovno svetovati in prilagoditi želeno pohištvo vašim meram in okusu. Garantiramo vam kakovostne storitve, natančno izdelavo po meri in brezhibno montažo.

 

Moderne in klasične steklene klubske mizice in ostala dekoracija

Moderna klubska mizicaKlubska mizica, moderna ali klasična, bo zagotovo postavila piko na i vašemu dnevnemu prostoru. V naši ponudbi modernih steklenih klubskih mizic boste zagotovo našli takšno, ki bo zadovoljila vašim zahtevam. Na voljo so različne moderne steklene in lesene klubske mizice svetovno znanih proizvajalcev, med njimi  so Calligaris, Catallan Italia, Tonin Casa, Miniforms, Novamobili in Presotto. Prav vse so narejene iz kakovostnih materialov in so zelo trpežne. Steklo je v zadnjih letih izredno popularno, zato boste ljubitelji stekla prav tako prišli na svoj račun. Moderne klubske mizici, ki so vam na voljo, so dostopne v različnih barvah in oblikah. Prepričani smo, da vas bodo očarale s svojo elegantnostjo, minimalistično dekoracijo, modernostjo in estetsko dovršenostjo. Steklene klubske mizice ter ostale klasične in moderne klubske mizice bodo zagotovo polepšale vaš dnevni prostor. O privlačnosti modernih klubskih mizic se lahko prepričate sami. Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer boste našli tudi vse podatke, ki jih potrebujete. Veseli bomo tudi vašega obiska v naših salonih, kjer se boste na lastne oči prepričali, da vam ponujamo samo najboljše moderne in klasične steklene klubske mizice ter ostalo pohištvo.