22. december 2017

ModeRna kuhinja visoki sijaj in klasične kuhinje po ugodnem ceniku v Ljubljani

Moderna kuhinja, ki jo lahko po ugodni ceni kupite v podjetju Maros d. o. o., se lahko pohvali z dovršenim dizajnom in izredno funkcionalnostjo. Moderne kuhinje čistih linij in ravnih robov vas bodo navduševale še dolga leta. Naša ponudba modernih kuhinje je bogata. Ponujamo vam lepe moderne kuhinje brez ročajev, ki še bolj poudarijo moderne ravne linije. Moderne kuhinje so moderne v vseh pogledih: izgled kuhinje, ki je lahko v mat izvedbi ali pa v visokem sijaju, pa tudi tehnična dovršenost kuhinje. Kvalitetna okovja, moderni in zanesljivi mehanizmi, kvaliteten material i praktična postavitev so le nekateri od atributov moderne kuhinje. Pa tudi cenik je ugoden. Ponujamo vam vrhunske moderne in klasične kuhinje, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nas tudi obiščete v Ljubljani. Naš salon kuhinj in pohištva se nahaja na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani. Vabljeni!


Moderna kuhinja LjubljanaKuhinje: cenik modernih kuhinj je pri nas ugoden

Pred nakupom nove kuhinje je potreben temeljit premislek. Veliko je ponudnikov kuhinj, ki ponujajo poceni kuhinje. Vendar, kakšna pa je njihova kvaliteta? Če se odločite za nakup nove kuhinje pri nas, zagotovo ne boste zgrešili. Ponujamo vam namreč vrhunske moderne in klasične kuhinje priznanih evropskih proizvajalcev kuhinj. Pri nas pa so dostopne po ugodnem ceniku. Prepričani smo, da vam ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Vse informacije o ceniku in ceni modernih kuhinj visoki sijaj ali mat lahko dobite v našem salonu v Ljubljani, cenik pa je dostopen tudi na naši spletni strani. Če torej mislite, da je čas, da vašo staro kuhinjo nadomestite z novo moderno kuhinjo visoki sijaj, potem je podjetje Maros d. o. o. Ljubljana pravi naslov za vas. Ponujamo vam celovito storitev pri nakupu kuhinje: strokovno svetovanje, izmere na vašem domu, 3D izris kuhinje, brezhibna montaža in garancija za kuhinjo. Obiščite nas v Ljubljani in si oglejte razstavljene moderne kuhinje ter cenik.


Klasične kuhinje, ki ne bodo nikoli iz mode

V zadnjem času je opaziti velik porast pri nakupu modernih kuhinj, vendar klasične kuhinje nikakor ne zaostajajo. Klasika je klasika in ne bo nikoli iz mode. Naše kuhinje se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto in večno lepim klasičnim dizajnom. Čeprav so klasične, so moderne v smislu tehnološke dovršenosti, uporabniku pa omogočajo in zagotavljajo veliko mero udobja med delom. Izbirate lahko med različnimi dizajni prekrasnih klasičnih kuhinj, ki so na voljo v različnih barvah in postavitvah. Izgled klasičnih kuhinj je vedno v modi, zato smo prepričani, da se bo odlično podala v vaš prostor.
Kuhinje visoki sijaj cenik