11. maj 2017

varilni aparat mig magMig mag varilni aparat doseže odličen rezultat


Mig mag varilni aparat omogoča postopek varjenja z golo varilno žico v zaščitni atmosferi plina. Mig mag varilni aparat tako poskrbi, da ne pride do oksidacije zvara, saj plin, katerega namen je zaščita, ves čas obdaja varilno žico ter zvar. Glavna prednost, ki jo ima varilni aparat mig mag, je torej v tem, da plin stabilizira zvar, kar prepreči oksidacijo. V našem podjetju poleg varjenja aluminija mig z mig mag varilnim aparatom oziroma postopka mig varjenja drugih kovin opravljamo tudi robotsko varjenje. Imamo pa tudi tehnološko najbolj napreden laserski rezalnik, ki je še posebej zanimiv za laserski razrez cevi, in stroj za krivljenje pločevine, ki je izredno zmogljiv in je z njim mogoče kriviti najrazličnejše vrste pločevin oz. kovin tudi velikih debelin.


Mig mag varilni aparat za obdelavo različnih kovin


Mig mag varilni aparat lahko vari aluminij inox ter železo. Varilni aparat mig mag je dražji kot običajni varilni aparat za elektro-obločno varjenje, ker sta pri varilnem aparatu mig mag potrebna izvor električnega toka in tudi plinska jeklenka. Toda, če govorimo o rezultatu varjenja, je ta pri postopku mig varjenja res bistveno boljši. Varjenje aluminija mig namreč omogoči zvar, ki ni oksidiran, zato je možnost slabitve mesta na mestu zvara praktično nična.


Mig mag varilni aparatVarilni aparat mig mag omogoča nove možnosti proizvodnje


Prednost sofisticirane tehnologije ni le v udobnosti proizvodnje in v izdelku, ki je bistveno bolj kvaliteten, kot tisti, ki je nastal s pomočjo starejše, zastarele tehnologije. Prava prednost najnovejše tehnologije, kot je denimo mig mag varilni aparat, je v tem, da se s tovrstno obdelavo kovin odpirajo tudi povsem novi postopki proizvodnje, ki prej niso bili mogoči. Naša tehnologija, kot je denimo varilni aparat mig mag ali robotsko varjenje, lahko tako tudi vašemu podjetju omogoči občuten napredek pri proizvodnji in s tem veliko prednost pred vašo konkurenco, ki v svojih proizvodnih in delovnih procesih uporablja starejšo ali pa celo zastarelo tehnologijo.