27. avgust 2015

Mezoterapija – pomlajevanje kože z mikro iglami

Mezoterapija je naravna in izredno učinkovita metoda za nekirurško pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju. Gre za enostaven, varen in razmeroma neboleč postopek, ki spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube. S pomočjo izredno tanke in kratke igle v srednji sloj kože do globine šestih milimetrov vbrizgamo zdravilno tekočino, na primer hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline ali antioksidante. Po postopku je koža videti napeta, spočita in sijoča.

Mezoterapija z mikro iglami vam je na voljo tudi v kozmetičnih salonih Lassana. Odločite se lahko za enega od naslednjih paketov: Meso Re-Vitalize med, Meso Re-Vitalize fresh in Meso Re-Vitalize pure. Za doseganje optimalnega uspeha je priporočljivo, da se mezoterapija ponovi od petkrat do osemkrat, po tem pa še dvakrat na vsake pol leta.

Za trajnejše in manj tvegane učinke pomlajevanja se pogosto uporablja tudi lifting obraza z laserjem – fotopomlajevanje.

 

Pomlajevanje kože na obrazu z laserji – nekirurški lifting obraza

MezoterapijaKlasične kirurške metode za pomlajevanje kože so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga. Zato se vedno več ljudi odloča za nekirurško pomlajevanje kože, kot sta mezoterapija in lifting obraza z laserjem. Lasersko pomlajevanje kože velja za eno najučinkovitejših tehnik glajenja gub in pomlajevanja kože. Z laserjem lahko odpravimo tudi žilne in pigmentne motnje na koži in histološko vplivamo na njeno strukturo.

Lifting obraza z laserjem zdravnik kirurg običajno izvede ambulantno, lahko pa tudi v operacijski dvorani, odvisno od količine zajete kože. Pred posegom zdravnik kožo omrtviči s pomočjo lokalnega anestetika, ki ima lahko dodan sedativ. Pri obširnejših posegih, glajenju celotnega obraza ali v kombinaciji s še kakšnim drugim estetskim posegom se pacient lahko odloči tudi za splošno anestezijo.

Nekirurški lifting obraza traja od nekaj minut do dve uri, čas trajanja je odvisen od velikosti obdelovalne površine. Z lasersko svetlobo se tkivo kože rahlo poškoduje, zato se pospeši naravna obnova kože, ki pomaga k izboljšanju in tvorbi kolagena. Po posegu je koža rožnata, na njej pa nastanejo drobne kruste (naravne obveze za rane). Pacient lahko občuti tudi blago bolečino, ima pekoč občutek in opazi svetlejšo ali temnejšo obarvanost v predelu posega. Sčasoma pa koža postane lepša, bolj sveža, zglajena in gubice so vidno odstranjene.

 

Mezoterapija je odlična rešitev za vse, ki želite znova imeti mladosten in svež obraz. Obiščite nas in dovolite, da mezoterapija povrne vaši koži, kar je z leti in vsemi spremembami izgubila.  

 

Vabljeni!