Meditacija z angeli online – angelski reiki, karte in misel dneva pri vedeževanju z angeli

11. september 2017

Meditacija z angeli nam omogoča povezovanje z angeli, pri katerem se lahko seznanimo tudi z njihovimi sporočili. Od nas zahteva, da se popolnoma prepustimo toku prijetnih občutkov in se odrečemo razmišljanju o vsakdanjih težavah. Meditacija z angeli omogoča vedeževalcu, da pri svojem delu postane kar najboljši, saj se lahko z njeno pomočjo seznani s pravim, lastnim jazom. Pri tem je potrebno omeniti tudi angelski reiki, ki nam omogoča, da v sebi aktiviramo samozdravilne sposobnosti, saj nam prav angeli lahko pomagajo pri doseganju boljšega zdravja in s tem tudi boljšega počutja. Če vas zanima vedeževanje z angeli, se obrnite na izkušeno vedeževalko Dragico, ki vam bo s svojim znanjem in sposobnostmi pomagala na poti k boljšemu življenju.

Angelski reiki- za kaj gre?

Angelski reiki nam v prvi vrsti omogoča, da odpremo močnejši pretok energije in tako v svoje življenje privabimo moč, preženemo pa slabo energijo. S pomočjo odpiranja čaker lahko prevzamemo odgovornost za lastno boljše počutje, ki nam bo pomagalo tudi na poti k boljšemu zdravju. S pomočjo meditacije z angeli in angelskega reikija bomo duhovno napredovali, zastavljene cilje pa bomo dosegali z lahkoto. Dovolite, da vas v vsakem trenutku vodijo angelske misli dneva.

 

vedeževanje in meditacija z angeli

 

Meditacija z angeli – povabimo angele k sebi

Meditacija z angeli nam ne omogoča le napolnitev duše z angelsko ljubeznijo in svetlobo, temveč nam omogoča tudi boljši pogled nase in na življenje nasploh. Z uporabo angelskih kart lahko v svoje življenje vsak dan sprejmemo sporočila, ki nam jih prinašajo angeli. Angelske karte online nas bodo usmerile na pravo pot. Za vsa dodatna vprašanja kontaktirajte vedeževalko Dragico, ki vam bo z veseljem podala več informacij o sprejemanju angelov v svoje življenje.

 

angelski reiki, karte in misel dneva