16. avgust 2018

Kako pogovor in meditacija z angeli vpliva na naše življenje?

Velikokrat se nam zgodi, da se znajdemo v situacijah, ki so nam tako tuje, da pravzaprav sploh ne vemo kako bi reagirali ali se vedli. Pri tem, kako najti najbolj optimalno pot za čim bolj srečno življenje, nam lahko pomagajo angelska sporočila in pogovori z angeli. Angeli so glasniki, sli Stvarnika, bitja svetlobe in ljubezni ter duhovna bitja višjih frekvenc, ki nam lahko služijo kot varuhi, vodniki, zdravilci ali pomočniki v danih življenjskih situacijah oz. obdobjih. Angeli so bitja, ki nas brezpogojno ljubijo, in bodo ob nas, tudi, ko bomo sami sebe pustili na cedilu. Kot energija so angeli prisotni vse okrog nas, in niso omejeni ne s časom, ne s prostorom.

 

Meditacija z angeli

 

Ko se povezujemo z angeli – pa naj gre za meditacijo z angeli ali za pogovor z angeli – je so najpomembnejše prav naše osebne vibracije. Če so naše vibracije čiste, lahkotne in visoke, lahko veliko lažje prejmemo in razumemo angelska sporočila, ki nam jih angeli namenjamo ter tako bolje razumemo njihovo bistvo in njihov smoter. V primeru, ko so naše vibracije nizka pa je sprejemanje angelskih sporočil skoraj onemogočeno. Vibracije, ki jih oddajamo lahko z lahkoto tudi dvignemo. To enostavno storimo tako, da prepustimo željo po kontroli nad svojim življenjem. Poskušamo se čimbolj sprostiti in pozabiti na stvarnost ter tako odmisliti probleme, ki se nam pojavljajo v vsakdanjem življenju. Prav zato je meditacija z angeli tako popularna, saj se med njo sprostimo in si naberemo nove energije.

 

Meditacija z angeli pomaga pri sproščanju napetosti

Veliko ljudi se odloča za meditacijo z angeli. Meditacija z angeli je tehnika, ki nam pomaga umiriti svoj um, sprostiti telesno napetost, ter zediniti telo in duha s pomočjo angelov. Da navežemo stik z angeli je najpomembneje, da se sprostimo in odklopimo od vsakdanjih skrbi. Za začetek je za dvigovanje osebnih vibracij dovolj le, da se udobno usedemo v mir, se osredotočimo na svoje dihanje in vizualiziramo svetlobo okoli sebe. Naša začetna meditacija lahko traja v začetku le 10 minut ali pa tudi več. Pomembno je, da smo pri njej vztrajni, predvsem pa da uživamo v njej. Ko dosežemo neko stopnjo sproščenosti, ki nas zadovoljuje, lahko prosimo angele, da se nam pridružijo v njej. Čisto vsaka meditacija z angeli bo posebna in svojevrstna izkušnja, ki nam bo dala odgovore na različna vprašanja:

 

  • s katerim izzivom se v danem trenutku soočamo in na kakšen način se z njim spoprijeti;
  • kateri so naslednji koraki, ki jih lahko naredimo;
  • kako naj vzamemo vajeti svojega življenja v svoje roke.

 

Pri povezovanju z angeli nam pomaga tudi vedeževanje z angelskimi kartami

Povezovanje z angeli pa ni mogoče zgolj z meditacijo z angeli ali s pogovorom z angeli, pač pa se z angeli lahko povežemo tudi s pomočjo angelskih kart. Vsaka angelska karta ima svojo podobo (upodobljeno je angelsko bitje) in nosi posebno sporočilo, ki je namenjeno samo nam – pa naj bo to za področje ljubezni, družine ali posla in denarja. Sporočilo pa se lahko nanaša tudi na trenutna čustva posameznika, kot so na primer dvom ali jeza, žalost ali ljubezen. Z angelskimi kartami enostavneje razberemo energijsko počutje in resnična podoba življenja vsakega posameznika. Angelske karte lahko najdemo tudi na internetu, vendar le-te ne zagotavljajo enako dobrega branja kot branje angelskih kart v realnem času, z jasnovidko. Angelske karte na internetu delujejo namreč po vnaprej določenem sistemu, pri čemer odpade element intuicije, ki ga jasnovidka Dragica vedno uporablja pri branju kart angelskega tarota.

 

Pogovor in meditacija z angeli

 

Pri povezovanju z angeli pa nikakor ne smemo pozabiti na angelski reiki. Angelski reiki omogoča, da se povežemo s kozmično energijo vesolja. S pomočjo angelskih reikov se nevidna energija združuje z vidnim svetom. Z direktnim in čisto posebnim načinom lahko pridemo v stik z našo nadzavestjo in preko nje z univerzalno življenjsko energijo pra-morja svetlobe, ki jo imenujemo tudi svetlobni kanal in tretma reikija je črpanje te življenjske energije vase in prevajanje ( kanaliziranje ) v druge ljudi, stanja in dogodke. Če smo povezani z angelskim svetom, nam to prinaša pozitivne učinke v našem svetu. Današnji čas, ki je hiter in stresen, zahteva celovitega in zbranega človeka. Svoj notranji mir in zdravje pa lahko povrnete s pomočjo angelskega reikija in ostalih angelskih tretmajev.

 

V Moči luči so na voljo tudi za druge storitve, ki jih ponuja jasnovidka Dragica

Vas zanima več o meditaciji in o pogovoru z angeli? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pozitivnih učinkih meditacije z angeli. Poleg tega vam je na spletni strani dostopna še angelska misel dneva. Nenazadnje pa vam pri nas ponujamo še druge storitve, kot so prerokovanje s tarok kartami, ki velja za izjemno zanesljivo in popolnoma prilagodljivo posamezniku. Prav tako ne spreglejte horoskopa, ki ga je jasnovidka Dragica pripravila za vas.