24. maj 2016

Majice (kratke ali dolge) različnih krojev za vse generacije

Kratke majiceMajice v naši ponudbi so primerne za ženske vseh starosti ter življenjskih navad in stilov. Na voljo pa so tako kratke majice kot majice z dolgimi rokavi. Poleg pestre izbire športnih kratkih majic – enobarvnih ali z različnimi trendovskimi vzorci – vam ponujamo tudi elegantne kratke majice in tunike, ki so primerne za najrazličnejše priložnosti. Zaradi izjemno ugodnih cen so naše tunike idealne tudi kot vsakodnevno oblačilo na delovnem mestu, primerne pa so tudi kot sestavni del malce bolj svečane oprave, saj ponujajo številne možnosti za kombiniranje.

 

Tudi kratke majice lahko z nekaj domišljije kombinirate z različnimi vrhnjimi oblačili, zato predstavljajo nepogrešljiv del vsake garderobe v vseh letnih časih. Majice v naši ponudbi so izdelane iz najkakovostnejših, zračnih materialov, ki zagotavljajo celodnevno udobje in svežino, poleg tega pa so enostavne za vzdrževanje.

 

Na voljo so tudi majice brez rokavov oziroma z naramnicami pa tudi majice, ki so namenjene predvsem športni aktivnosti. Ne spreglejte niti naše ponudbe majic z dolgimi rokavi in majic s tričetrtinskimi rokavi, ki vam lahko pridejo zelo prav v (prehodnih) spomladanskih in jesenskih mesecih pa tudi ob nekoliko hladnejših poletnih večerih.

 

Pozabili pa nismo niti na bodoče mamice – v naši ponudbi lahko namreč najdete tudi številne majice, ustvarjene posebej za nosečnice. Tudi te so na voljo v različnih krojih in barvnih kombinacijah. Tako lahko tudi v mesecih veselega pričakovanja ohranjate urejen in moden zunanji videz, usklajen z vašim siceršnjim stilom oblačenja, obenem pa nosite oblačila, ki vam zagotavljajo optimalno udobje.